Emisija 23.05.2020.

Emisija 23.05.2020.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Jessie Ware, Marshmello & Halsey, Stereophonics, Swingers featuring E.N.I. i Moby featuring Gwen Stefani. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

JESSIE WARE – SAVE A KISS

Miljenica hrvatske publike svakim singlom oduševljava osvježavajućim spojem pop i disco glazbe, a to je ponovila i svojom novom pjesmom ''Save A Kiss''. Pjevačica je tako otkrila još jedan dio njenog nadolazećeg albuma ''What's Your Pleasure'', koji će biti objavljen 19. lipnja.

 

MARSHMELLO & HALSEY – BE KIND

Planetarno poznata pjevačica Halsey i utjecajni EDM producent Marshmello na oduševljenje publike objavili su dugoočekivanu suradnju – euforični singl ''Be Kind'', koji je popraćen i lyric videom. Uz objavu novog singla, mladi su se glazbenici tijekom karantene pobrinuli svojom glazbom dodatno doprinijeti publici koja ih prati.

 

ZONA GRAMOFONA

2000. Noel Gallagher napušta Oasis tijekom europske turneje.

2009. Amy Winehouse otkazala je svoj nastup na koncertu povodom 50. godišnjice Island Recordsa.

2019. Richard Ashcroft ponovo je stekao prava na svoju pjesmu ''Bitter Sweet Symphony'' nakon više od dva desetljeća.

1974. godine rodio se Richard Jones, basist grupe Stereophonics.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

SWINGERS feat. E.N.I. – DON'Z WORRY BE HAPPY

"Don't Worry, Be Happy 2020" Swingersa i E.N.I. osvaja i dražesnim video spotom. Kako su E.N.I. i Swingersi ovu pjesmu prvi put snimili još 2004., a u nemogućnosti da zbog restriktivnih mjera naprave novi spot, Robert Mareković i njegova ekipa posegli su za inovativnim rješenjem. Koristeći video estetiku koja nas je snašla tijekom korone, kućne snimke napravljene mobitelima, Swingersi su pomiješali kadrove "starog" videospota iz 2004. sa svojim aktualnim snimkama, te su na taj način zgodno povezali ove dvije verzije i priče.

 

ONE HIT WONDER

 

MOBY & GWEN STEFANI – SOUTH SIDE

''South Side'' je pjesma koju je napisao i snimio Moby. U njoj je ugostio Gwen Stefani. Ona je objavljena u studenom 2000. godine kao osmi singl s njegovog studijskog albuma ''Play'' iz 1999.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 06.06.2020. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Mahmood featuring Massimo Pericolo, Lady Gaga & Ariana Grande, The 1975, Banana Zvuk featuring ...

Music box
Nedjelja, 07.06.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave