Emisija 02.08.2020.

Emisija 02.08.2020.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Alok, Martin Jensen & Jason Derulo, Jayla Darden, C & C Music Factory, Nord i Chamillionaire featuring Krayzie Bono. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

ALOK, MARTIN JENSEN & JASON DERULO – DON'T CRY FOR ME

DJ Alok, dance velesila Martin Jensen i hitmaker Jason Derulo udružili su snage i kreirali ''Don't Cry For Me'', dance pop singl krojen po mjerama ljeta. Brazilski DJ Alok na dobrom je putu da postane globalni fenomen. Glazbenik je već velika zvijezda u Južnoj Americi s više od 2 milijarde streamova i 13 milijuna mjesečnih slušatelja na Spotifyju.

 

JAYLA DARDEN – DEMONSTRATION

Jayla Darden osebujno je novo ime na američkoj R&B sceni. Osim upečatljivim glasom, ponosno se ističe briljiranjem u pisanju pjesama i glazbenoj produkciji. Kvalitete koje posjeduje ostavljaju trag na pjesme koje stvara, a jedna od njih je i ''Demonstration''. Jayla za singl ''Demonstration'' potpisuje tekst i produkciju, a riječ je o singlu koji savršeno predstavlja njenu kreativnu viziju.

 

ZONA GRAMOFONA

2004. Eric Clapton kupio je 50% udjela u svjetski poznatoj prodavaonici tradicionalne engleske muške odjeće Cordings, kako bi je spasio od zatvaranja.

2017. Kidd Creole, jedan od osnivača hip hop grupe Grandmaster Flash i The Furious Five, uhićen je u svezi s kobnim ubodom beskućnika u New Yorku.

2019. Turneja ''Divide'' Eda Sheerana postala je najveća, najposjećenija i najcjenjenija turneja svih vremena.

1970. godine rodila se Zelma Davis iz C & C Music Factory.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

NORD – LO-HI

Riječki Nord bend je o kojem se poprilično malo u Hrvatskoj zna. Iako sve što su radili proteklih sedam godina krije more zanimljivosti, njihova samozatajnost, pjevanje na engleskom jeziku, okrenutost ka stranom tržištu i nekoj drugoj publici pridonijela je tome. Sada, kad javnosti predstavljaju posljednji singl sa svog prvog i jedinog albuma, vrijeme je da podvuku imaginarnu crtu i da na domaćem terenu zaokruže svoj prvi krug. Sada, Nord je spreman za drugi album. Njihov prvijenac „Play Restart“ odlazi u aktivnu mirovinu, a odlazak obilježava posljednjim videospotom, za pjesmu Lo-Hi koja se, simbolički, nalazi prva na albumu.

 

ONE HIT WONDER

 

CHAMILLIONAIRE feat. KRAYZIE BONO – RIDIN'

Rapper Hakeem Seriki poznatiji kao Chamillionaire rođen je 28.10.1979. godine u Houstonu. 2007. godine dobio je Grammy za najbolju duet za  pjesmu ''Ridin'" koju je otpjevao sa Krayzie Bonom a bio je to ujedno  i drugi singl s albuma ''Sound of Revenge''.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 08.08.2020. 13:15 - 13:45

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Jason Derulo, Young Bombs, Shawn Mendes i Camila ...

Music box
Nedjelja, 09.08.2020. 13:15 - 13:45

Sve najave