Emisija 16.01.2021.

Emisija 16.01.2021.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Rudimental featuring Morgan, Digga D & Tike, SG Lewis featuring RHYE, The Strokes, Psihomodo Pop i Nine days. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

RUDIMENTAL feat. MORGAN, DIGGA D & TIKE – BE THE ONE

Rudimental su izbacili pjesmu "Be the One" u kojoj gostuju Morgan, Digga D i Tike. Novim singlom glazbeno se vraćaju svojim korijenima pa se tako vraćaju utjecaju scene koja ih je oblikovala - scene koja nudi sve od drum & bassa do ravea i garagea. 

 

SG LEWIS feat. RHYE – TIME

SG Lewis udružio se s legendarnom kanadskom pjevačicom Rhye za novi singl. U priopćenju za medije SG Lewis poetično je govorio o podrijetlu singla "Time" i njegovoj važnosti za povezanost cijelog albuma. ''Time'' je pjesma koja je važna za album tematski i zvučno. 

 

ZONA GRAMOFONA

2009. britanski sudac osudio je Boya Georgea, bivšeg frontmena grupe Culture Club, na kaznu u trajanju od 15 mjeseci, nakon što je prošli mjesec proglašen krivim zbog protupravnog oduzimanja slobode muškoj prostitutki norveškog porijekla.

2009. Chesney Hawkes vodio je gotovo 600 ljudi u pokušaju postavljanja rekorda u sviranju zračne gitare u isto vrijeme. 

2015. frontman benda Puddle Of Mudd Wesley Scantlin uhićen je u međunarodnoj zračnoj luci u Denveru nakon što je u ograđenom prostoru divljao. 

1981. godine rodio se Nick Valensi, gitarist grupe The Strokes.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

  

PSIHOMODO POP – VAMPIR

Psihomodo Pop, umjesto live svirkama bavili nekim drugim stvarima i za kraj godine nam poklonili odličan spot za singl "Vampir". Mračne, puste ulice i skriveni prostori zagrebačkog Gornjeg grada, poslužili su kao idealna kulisa za ekranizaciju šestog singla s albuma "Digitalno nebo". Redateljskom palicom i ovaj put je dirigirao Radislav Jovanov Gonzo koji već dugi niz godina vizualno oživljava pjesme Psihića.

 

ONE HIT WONDER

 

NINE DAYS – ABSOLUTELY (STORY OF A GIRL)

 

"Absolutely (Story of a Girl)" je naslov pjesme američke alternativne rock grupe Nine days. Ona je objavljena u travnju 2000.godine kao glavni singl s njihovog debitantskog solo albuma ''The madding crowd''. Pjesma je ušla u prvih deset na većini ljestvica, uključujući Billboard Hot 100 ljestvicu u SAD-u, gdje je dosegla šesto mjesto.

 

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Nedjelja, 24.01.2021. 13:15 - 13:45

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Noel Gallagher High Flying Birds, Foo Fighters, Hoobastank, Brain Holidays featuring Alejuandro Buendija i ...

Sve najave