Emisija 11.04.2021.

Emisija 11.04.2021.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Demi Lovato, DVR, Joss Stone, Filip Rudan i Daniel Boone.Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

DEMI LOVATO – DANCING WITH THE DEVIL

Demi Lovato predstavila je svoj novi singl "Dancing With The Devil"! Pjesma se nalazi na njenom novom studijskom albumu "Dancing With the Devil...The Art of Starting Over", koji stigao 2. travnja. Novi singl progovara o njenoj borbi s ovisnošću koja se može iščitati i iz stihova pjesme. 

 

DVR – LONELY

dvr je Dillon van Rensburg, sedamnaestogodišnji tekstopisac i producent iz North Berwicka u Škotskoj. 26.ožujka XL Recordings je izdao prvo fizičko izdanje EP-a ''tape_01'' i ''thru the city'', spajajući ta dva izdanja u jedno limitirano, u formatu ružičastog vinila. Izdanje promovira video za uvodnu numeru ''Lonely'' koji je režirao Callum Harrison.

 

ZONA GRAMOFONA

2000. Grupa No Doubt izdala je album "Return to Saturn".

2014. Nirvana, Kiss i menadžer Beatlesa Brian Epstein uvršteni su u Rock and Roll Hall of Fame. 

2017. J. Geils, američki gitarist J. Geils Banda, umro je u dobi od 71 godine. 

1987.godine rođena je britanska soul glazbenica i glumica Joss Stone. 

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

FILIP RUDAN – KAD ME SVOJIM NAZVALA

Filip Rudan predstavio je ''Kad Me Svojim Nazvala'', iščekivanu hrvatsku inačicu njegovog debitantskog autorskog singla ''Blind'', koji uz njega supotpisuju Hrvoje Domazet te Antonio Franić. Hrvatska verzija nastala je u suradnji s jednim od ponajboljih hrvatskih kantautora, Aljošom Šerićem.  Zagrepčanin svoj je prvi singl ''Blind'' predstavio kao jedan od natjecatelja Dore 2021., na kojoj je ostvario zapažen plasman, a njegovo se ime nedugo zatim našlo i na Top 40 ljestvici najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj.

 

ONE HIT WONDER

 

DANIEL BOONE – BEAUTIFUL SUNDAY

Daniel Boone je britanski pop glazbenik koji je postao one-hit wonder u SAD-u sa singlom "Beautiful sunday" iz 1972.godine. Pjesmu su napisali Daniel Boone i Rod McQueen, te je postigla milijunsku prodaju u svijetu. Dospio je do broja 15 na The Billboard Hot 100 singles ljestvici 1972., i do broja 21 na UK Singles ljestvici ranije iste godine. 

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 17.04.2021. 13:15 - 13:45

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Tune-Yards, All Time Low, Pentatonix, Pavel i The ...

Music box
Nedjelja, 18.04.2021. 13:15 - 13:45

Sve najave