Emisija 13.06.2021.

Emisija 13.06.2021.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Billie Eilish, Calvin Harris featuring Tom Grennan, David Gray, Cambi. & TBF featuring ST Koke i Blues Image. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM

BILLIE EILISH – LOST CAUSE

Ususret ljetu i najavljenom ovom albumu naslova ''Happier Than Ever'' Grammyjem nagrađivana glazbenica Billie Eilish objavila je još jedan novi singl – ''Lost Cause''! Najnoviji singl stigao je u pratnji službenog videospota kojeg je i ovoga puta osmislila i režirala - upravo Billie Eilish! 

 

CALVIN HARRIS feat. TOM GRENNAN – BY YOUR SIDE

Škotski DJ, pjevač, producent i skladatelj Calvin Harris, u novom singlu surađivao je s Tomom Grennanom. Njihova pjesma ''By Your Side'' je objavljena s pretpostavkom da bi mogla biti još jedan ljetni hit, a kako to uglavnom biva sa Calvinom Harrisom, to će vjerojatno i postati.

 

ZONA GRAMOFONA

2015. Američki reper MC Supreme poginuo je u Malibuu u Kaliforniji kad se kamionet zabio u njegov parkirani auto na Pacific Coast autocesti.

2017. Anita Pallenberg, model i glumica najpoznatija po svojim odnosima s članovima Rolling Stonesa, umrla je u dobi od 73 godine. 

2018. Bubnjar D.J. Fontana, poznat po svom radu s Elvisom Presleyem, umire u 87. godini.

1968. godine rodio se britanski kantautor David Gray. 

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

CAMBI & TBF feat. ST KOKE – BAMBINA MOJA

Nakon pjesme "Zaljubljen" kojom su osvojili publiku i kritiku, vokalni sastav CAMBI. u duetu s TBF predstavlja ljetni hit - "Bambina mia"! Pjesma je to s kojom će dečki nastupiti na pozornici ovogodišnjeg 61. Splitskog festivala i to u jednoj neobičnoj kombinaciji - s legendama hip hop scene, splitskim kolegama TBF-om! "

 

ONE HIT WONDER

 

BLUES IMAGE – RIDE CAPTAIN RIDE

Blues Image je rock band kasnih 1960-ih. Njihova najuspješnija pjesma je bila "Ride Captain Ride," koja se popela sve do broja 4 na Billboard ljestvici. . Uključena je na njihov album ''Open'' iz 1970. godine. Ubrzo je izdana kao singl te je postala njihova jedina uzdanica na svjetskim ljestvicama.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 19.06.2021. 13:15 - 13:45

Mirta Juran, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Jax Jones, Ava Max, Macklemore, Ryan Lewis featuring ...

Music box
Nedjelja, 20.06.2021. 13:15 - 13:45

Sve najave