Emisija 19.06.2021.

Emisija 19.06.2021.

Mirta Juran, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Jax Jones, Ava Max, Macklemore, Ryan Lewis featuring Ray Dalton, Hladno Pivo featuring Sanja Doležal i Charles & Eddie. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

JAX JONES – FEELS

Talentirani producent, DJ i multiinstrumentalist Jax Jones, nominiran za BRIT, Ivor Novello i Grammy nagrade, svoj povratak na glazbenu scenu predstavio je singlom ''Feels''. Objava singla prvi je korak ka Jaxovom četvrtom EP izdanju ''Deep Joy'', a također označava i početak nove ere njegovog glazbenog stvaralaštva. 

 

AVA MAX – EVERYTIME I CRY

Globalna zvijezda Ava Max izbacila je electropop perfekciju "EveryTime I Cry" koja na nimalo klišejast način nosi poruku 'što te ne ubije, ojača te'. Pripremite se na novu himnu 2021. godine. Singl je napisala Ava Max, a za produkciju su zaslužni Circuit i Sean Meyer.

 

ZONA GRAMOFONA

2000. Eminem je lansirao vlastiti crtani film ''Webisodes'' koji se mogao pogledati na webu. 

2003. G-Man iz banda So Solid Crew, osuđen je na četiri godine zbod posjedovanja i nošenja pištolja. 

2016. Taylor Swift, Maroon 5, Pearl Jam, U2 i Sir Paul McCartney pozvali su na reformu on-line zakona o autorskim pravima. Više od 180 umjetnika potpisalo je otvoreno pismo koje kritizira Zakon o elektroničkim autorskim pravima. 

1983. godine rodio se Ben Haggerty, svima znan po umjetničkom imenu Macklemore. 

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

HLADNO PIVO feat. SANJA DOLEŽAL – CARPE DIEM

Sasvim neočekivana suradnja dolazi iz radionice Hladnog piva. Naočigled nespojiv zvuk punk rocka sa slatkim popom predstavlja "feel good" nostalgični moment, a glas koji ga je najbolje dočarao u pjesmi ''Carpe diem'' bio je glas Sanje Doležal. Iako je godina i pol bez ijednog koncerta pred živom publikom ostavila je traga na svima, Hladno Pivo se opet pokazalo kao tvrd orah pa vam umjesto kataklizmične žalopojke nude ''Carpe diem'', gitaristički disko mutant s dvije glave o tome kako čovjek može živjeti i prije vikenda. 

 

ONE HIT WONDER

 

CHARLES & EDDIE – WOULD I LIE TO YOU

"Would I lie to you?" je popularna pjesma dua Charles and Eddie. Napisana od strane Mikea Leesona i Petera Valea i producirana od strane Josha Deutscha. ''Would I lie to you?, debi je single ovog zanimljivog dua, dokazano bio ogroman hit u svoje vrijeme. 

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Sljedeća emitiranja

Subota, 07.08.2021. 13:15 - 13:45

Nedjelja, 08.08.2021. 13:15 - 13:45

Subota, 14.08.2021. 13:15 - 13:45