Emisija 25.07.2021.

Emisija 25.07.2021.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Tones And I, Iron Maiden, The Streets, Edo Maajka featuring Vojko V & Buda i Malo. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

TONES AND I – JUST A MESS

Australska pop zvijezda Tones And I napokon je izbacila svoj debitantski album "Welcome to the Madhouse" koji izlazi u pratnji singla "Just A Mess". Navedeni singl dolazi na valovima uspjeha singla s albuma "Cloudy Day" koji je već prikupio preko 20 milijuna streamova. 

 

IRON MAIDEN – THE WRITING ON THE WALL

Iron Maiden nakon šestogodišnje stanke izbacuju singl "The Writing on the Wall", što predstavlja prve nove materijale nakon posljednjeg studijskog albuma benda iz 2015. godine "The Book of Souls". Novu pjesmu napisali su frontmen Bruce Dickinson i gitarist Adrian Smith, producirao ju je Kevin Shirley, a kao pomoćni producent pjesmi je pridonio i basist Steve Harris. 

 

ZONA GRAMOFONA

1999. Woodstock Festival završio je neredima koje je rezultiralo uhićenjem 120 ljudi. 

2006. Metallica je četiri svoja albuma preko iTunesa. Albumi "Kill 'Em All", "Ride The Lightning", "Master of Puppets" i "...And Just For All" sadržavali su prije neizdane pjesme.

2017. Barbara Sinatra, udovica legendarnog glazbenika Franka Sinatre, preminula je u svome domu u Kaliforniji u dobi od 90 godina. 

2004. ''Dry Your Eyes'' engleskog rap projekta The Streets dosegao je vrh britanske ljestvice singlova. Singl je skinut s uspješnog albuma ''A Grand Don’t Come for Free''.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

EDO MAAJKA feat. VOJKO V & BUDA – I LIKE TO DANCE

Edo Maajka, Vojko V i Buda predstavljaju zajednički, ljetni hit ''I Like To Dance''! Album stiže do kraja ove godine i zove se "Moćno". Većinu produkcije i beatova potpisuje Koolade, ima puno gostiju MC-a, a evo prvi su mu Vojko V i Buda - jako dobra kombinacija.

 

ONE HIT WONDER

 

MALO – SUAVECITO

Malo je bila Latin rock and roll grupa koju je predvodio Jorge Santana, brat Latin-Rock gitarista, Carlosa Santane. Malo su 1972. imali hit single sa pjesmom "Suavecito"; pjesmu su napisali Richard Bean, basist Pablo Tellez i Abel Zarate. 

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Sljedeća emitiranja

Subota, 02.10.2021. 13:15 - 13:45

Nedjelja, 03.10.2021. 13:15 - 13:45

Subota, 09.10.2021. 13:15 - 13:45