Emisija 01.08.2021.

Emisija 01.08.2021.

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Ashni, Anne-Marie & Little Mix, Coolio featuring L.V., The Black Room i Bullet. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

ASHNI – FLOATING LOVE

Pjesmu ''Floating Love'' napisala je Ashni. Riječ je o dinamičnoj, strastvenoj i živahnoj (ljetnoj) pjesmi! Producenti (Brad Grobler & Mr.Z) željeli su pjesmu začiniti seksi vibrom, pa su joj dodali malo EDM i Reggaeton ritmova, koje su jako dobro uklopili u pjesmu!

 

ANNE-MARIE & LITTLE MIX – KISS MY (UH OH)

Novi singl upotpunile su i britanske pop zvijezde Little Mix. Pjesma sadrži sample legendarnog singla "Never Leave You (Uh Oh)" iza kojeg stoji američka reperica Lumidee. Inače, Anne-Marie do danas bilježi preko 15 milijardi streamova na streaming servisima, što potvrđuje njen status pop maherice.

 

ZONA GRAMOFONA

1999. Ronan Keating je sa svojim debitantskim singlom ''When You Say Nothing At All'' zasjeo na vrh britanske ljestvice singlova.

2007. The Police su održali prvi od dva rasprodana koncerta u Madison Square Gardenu tijekom 'Reunion' turneje.

2013. Britanska vlada je pokušala zaustaviti pjevačicu Kelly Clarkson da iznese iz zemlje rijetki tirkizni, zlatni prsten nekada u vlasništvu Jane Austen kojeg je kupila na aukciji 2012 godine za više od 150000 funti, ali ministar kulture Ed Vaizey izdao je privremenu zabranu izvoza, s rokom do 30. rujna, kako bi se omogućilo skupljanje novca za otkup prstena, rekavši da ga smatra "nacionalnim blagom".

1963. godine rodio se Coolio, američki rap glazbenik, producent,glumac i kuhar.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

THE BLACK ROOM – I'LL TALK YOU INTO YOU

Novi singl ''I'll Talk You Into It'' riječkog The Black Rooma, prvi je službeno objavljen za Dallas Records, a ujedno najavljuje i album "Motel Monaco". Album je dijelom inspiriran zadnjom europskom turnejom te ponajviše "drugim licem" gradova regije i njihovih kutaka koji su ih vratili u neka zaboravljena vremena.

 

ONE HIT WONDER

 

BULLET – WHITE LIES, BLUE EYES

Engleskom bendu Bullet često se pripisuje hit "White lies, blue eyes". Duo je osnovan u  Londonu, a čine ga bivši članovi grupe Atomic Rooster, John Cann na vokalu i Paul Hammond na bubnjevima.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Nedjelja, 26.09.2021. 13:15 - 13:45

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Troye Sivan, Frank Turner, Shakira, Dienne i Troye Sivan. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ...

Sve najave