Emisija 16.10.2021.

Emisija 16.10.2021.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Sting, Elderbrook, The Brand New Heavies, D.I.K. i Billy Bland. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

STING – RUSHING WATER 

Sting, predstavlja singl pod nazivom ''Rushing Water''. Pjesma će se naći na dugoočekivanom albumu ''The Bridge''. ''Rushing Water'' je najbolji početak albuma koji nastoji spojiti sve nebitne razlike koje nas mogu razdvojiti, opisuje Sting svoju najnoviju pjesmu za koju sam potpisuje tekst, dok su mu se u radu na glazbenom dijelu pridružili Martin Kierszenbaum i Gavin Brown. 

 

ELDERBROOK – BROKEN MIRROR

Grammy nominiran Elderbrook objavio je EP "Innerlight" s kojeg dolazi pjesma "Broken Mirror". Melodična techno skladba pozabavila se problematikom vlastitog identiteta i maskama koje ljude često nose jer ne mogu biti zaista svoji. Uvijek inovativan producent Kölsch ostavio je svoj znak i na ovom singlu.

 

ZONA GRAMOFONA

2007. makedonska pop zvijezda Toše Proeski poginuo je u prometnoj nesreći u sudaru s kamionom na autocesti u blizini Nove Gradiške. 

2010. apsolvent Auburn sveučilišta Justin Havird, nazvao je novu vrstu ribe, Lepidocephalichthys zeppelini, jer ga je riblja prsna peraja podsjetila na dupli vrat gitare koju je koristio Jimmy Page. 

2017. Ed Sheeran slomio je zapešće i lakat u padu s bicikla, te je bio prisiljen otkazati nekoliko koncerata na planiranoj azijskoj turneji. 

1965. rodio se Simon Bartholomew iz acid jazz i funk grupe The Brand New Heavies. 

 

IZ DOMAČE KUHINJE

 

D.I.K. – ZVIJEZDO MOJA

''Zvijezdo moja'' naslov je novog singla zagrebačkog dvojca D.I.K. Davor Matoš Dado i Zoran Brajević Kizo ovaj put su napisali singl koji će itekako utjecati na svijest o sve većem broju stradalih u mnogobrojnim prometnim nesrećama. Glazbu i tekst potpisuje Zoran Brajević Kizo, u aranžmanu mu se pridružuje Dado Matoš. Za producentskim pultom zajednom s DIK dvojcem našao se i Predrag Martinjak. Video potpisuje Davor Matoš koji je zajedno s Mijom Krajcar jedan od aktera u spotu.

 

ONE HIT WONDER

 

BILLY BLAND – LET THE LITTLE GIRL DANCE

Billy Bland je bio R&B pjevač čija je najpoznatija snimka iz 1960. bila US Top 10 hit, ''Let the little girl dance''. Pjesmu ''Let the little girl dance'' snimio je kasne 1959., te je pjesma 1960. dospjela na ljestvice, gdje se popela do 7 mjesta. 

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 27.11.2021. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Dobie featuring Xavier Clayton, Marcus & Martinus, Taylor Swift, Detour i The Penguins. Pratite ...

Music box
Nedjelja, 28.11.2021. 13:15 - 13:45

Sve najave