Emisija 24.10.2021.

Emisija 24.10.2021.

U nedjeljnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Adele, Alt-J, Drake featuring Lil Baby, Atmospheric i Bloodstone. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

ADELE – EASY ON ME

Adele se vratila s novim singlom i spotom ''Easy On Me'' koji najavljuje novi album ''30 ''. Spot za pjesmu ''Easy On Me'' je sniman prošloga mjeseca u Quebecu, Adele je ponovno surađvala s nagrađivanim redateljem Xavierom Dolanom. Album ''30'' stiže 19. studenog.

 

ALT-J – U & ME

"U&Me" je najljepša i najiskrenija pjesma koju su alt-J izbacili dosad. Britanski indie velikani vraćaju se u igru te im je ovo prvi singl otkako su izbacili svoj treći studijski album "Relaxer" 2017. godine. Novi singl naći će se na nadolazećem albumu benda, koji izlazi u veljači 2022. godine.

 

ZONA GRAMOFONA

2006. Forbes.com objavio da je Kurt Cobain pretekao Elvis Presley  u zaradi. Radilo se o mrtvim zvijezdama.

2009. Kanadski pjevač  Michael Bublé ima No.1 US album charta sa ''Crazy Love'', to je njegov četvrti studijski album.

2020. Billie Eilish je održala livestream konvert naziva Where Do We Go? u Los Angelesu. Koncert se streamao preko njezine web stranice.

1986. godine rodio  kanadski reper, tekstopisac i glumac Drake.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

ATMOSPHERIC – AKO TKO PITA

Pjesma ''Ako tko pita'' sedmi je singl kojim riječki glazbeni projekt Atmospheric predstavlja svoj 5. studijski album "Skrivena duga".''Ako tko pita'' pjesma je čija je interpretacija ostavljena svakome ponaosob, a ono što je Atmospheric njome želio prenijet je poruka o svojevrsnoj letargija koja je prisutna u mnogima.

 

ONE HIT WONDER

 

BLOODSTONE – NATURAL HIGH

Bloodstone je bivša R&B, pop i funk grupa popularna u 1970-ima i ranim 1980-ima. Njihov poznati prvi album ''Bloodstone'', predstavio je pjesme, ''That's the way we make our music'' i ''Natural high'' koje su dospjele u R&B Top 10.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 27.11.2021. 13:15 - 13:45

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Dobie featuring Xavier Clayton, Marcus & Martinus, Taylor Swift, Detour i The Penguins. Pratite ...

Music box
Nedjelja, 28.11.2021. 13:15 - 13:45

Sve najave