Emisija 30.10.2021.

Emisija 30.10.2021.

U subotnjem izdanju Music boxa s vama su Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac, te Stromae, Biffy Clyro, The Saturdays, Vinko Ćemeraš i Talvi Tuuli i Jerry Jaye. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

STROMAE – SANTE

Globalna superzvijezda Stromae vraća se na scenu s novim singlom ''Santé'', energičnom pjesmom koja služi i kao podsjetnik zašto je svestrani belgijski glazbenik jedan od najvoljenijih i najvažnijih glasova moderne glazbe. ''Santé'' je prva pjesma koju je Stromae predstavio nakon trogodišnje pauze, a posvećena je onima koji rade dok se drugi zabavljaju.

 

BIFFY CLYRO – ERRORS IN THE HISTORY OF GOD

Vrhunski škotski rockeri Biffy Clyro objavili su novi album "The Myth Of The Happily Ever After", koji  istražuje posljednjih 18 mjeseci lockdowna, snimljen je i produciran u njihovom vlastitom studiju tijekom lockdowna te je ujedno i njihov prvi album u potpunosti napravljen u Škotskoj.

 

ZONA GRAMOFONA

2005. Robbie Williams osvojio je 1. mjesto na britanskoj ljestvici albuma sa šestim studijskim albumom ''Intensive Care''.

2006. Pop rock grupa Keane među prvima je ponudila kupnju singla putem USB sticka.

2015. Adele je zauzela 1. mjesto na britanskoj ljestvici singlova s ''Hello'', glavnom pjesmom s njenog trećeg albuma ''25''.

1989. godine rodila se Vanessa White iz girl grupe The Saturdays.

 

IZ DOMAĆE KUHINJE

 

VINKO ĆEMERAŠ & TALVI TUULI – BOJE

Uspješnu godinu Vinko Ćemeraš privodi kraju predstavljajući singl ''Boje''! Pjesma je rezultat zanimljive suradnje Vinka Ćemeraša, Ivana Huljića, Marina Pelaića i Srđana Sekulovića - Skansija. Inspiracija za ''Boje'' je, objašnjava kreativni tim, došla kroz sam proces i rad. Izazovno se prepustivši kreativi kao vodilji, prvo je nastala melodija dok su finalni segmenti teksta na svoje mjesto ušetali pred samu zoru.

 

ONE HIT WONDER

 

JERRY JAYE – MY GIRL JOSEPHINE

Jerry Jaye je bio američki country/rockabilly pjevač koji je godine 1958. osnovao je bend s basistom Tommyem Bakerom i bubnjarem Carlom Fryem. 1966. grupa je u Memphisu snimila single, "My girl Josephine", hit Fatsa Domina.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 04.12.2021. 13:15 - 13:45

Mirta Juran, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Westlife, Billy Gibbons, BTS, Beti i Coven. Pratite ...

Music box
Nedjelja, 05.12.2021. 13:15 - 13:45

Sve najave