Emisija 31.10.2021.

Emisija 31.10.2021.

Silvi Končurat, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo nedjeljnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Zaz, Coldplay featuring Selena Gomez, Johnny Marr, Sanremo i Leapy Lee. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

ZAZ – IMAGINE

Zaz se vratila s petim studijskim albumom ''ISA''. Izdanje je dostupno na CD-u, dok na vinilu stiže 5. studenog, a s njega slušamo fokus singl "Imagine". Uz njezin prepoznatljivi vokal, album krase živahne gitare i pozitivni tekstovi.

 

COLDPLAY feat. SELENA GOMEZ – LET SOMEBODY GO

Coldplay je objavio svoj deveti studijski album koji je inspiriran znanstvenom fantastikom i vodi nas na kozmičko putovanje kroz svemir. Bend je objavio kako 2022. kreće na globalnu turneju, a založili su umanjiti negativne utjecaje turneje na okoliš. Na albumu su se našle i pjesme imenovane emoji znakovima. Pjesma "Let Somebody Go" u kolaboraciji sa Selenom Gomez romantična je balada koja pruža utočište svim slomljenim srcima.

 

ZONA GRAMOFONA

1996. Slash je objavio da više nije s Guns N' Roses.

2013. obitelj Marvina Gayea tužila je Robina Thickea i Pharrella Williamsa zbog kršenja autorskih prava.

2015. One Direction su odsvirali posljednju svirku svoje svjetske turneje prije samoproglašene produžene stanke.

1963. godine rodio se Johnny Marr.

 

IZ  DOMAĆE KUHINJE

 

SANREMO – MUZIKA

Sanremo - novi bend na glazbenoj sceni predstavlja svoj prvi singl ''Muzika''. Samo ime benda, Sanremo zapravo jer povezano s nastankom pjesme ''Muzika'', koja je prvotno zbog mediteranskog jazzy prizvuka bila zamišljena kao „prijedlog“ za veliki festival Sanremo, a iz toga se razvila glazbena priča koja ide u smjeru istoimenog albuma Muzika, za koji je već spremno nekoliko pjesama.

 

ONE HIT WONDER

 

LEAPY LEE – LITTLE ARROWS

Leapy Lee je pjevač, najpoznatiji po hitu iz 1968. godine ''Little arrows'', koji je dospio do mjesta na UK Singles ljestvici. Pjesmu ''Little arrows'' napisali su Albert Hammond i Mike Hazelwood.

O emisiji Music box

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Pročitaj više

Komentari

Music box
Music box

HRT – Radio Zadar — Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Najave

Music box

Subota, 04.12.2021. 13:15 - 13:45

Mirta Juran, Toni Dunatov i Denis Ostrogonac pripremili su ovo subotnje izdanje vaše omiljene glazbene kutijice u kojoj vam sviraju i pjevaju Westlife, Billy Gibbons, BTS, Beti i Coven. Pratite ...

Music box
Nedjelja, 05.12.2021. 13:15 - 13:45

Sve najave