Hrvatski radio

Radio Zadar

Nastup na Eurosongu neće biti puno drugačiji od onog na Dori

22.02.2022.

11:53

Autor: Iva Rogić

Mia Dimšić

Mia Dimšić

Foto: Dora / HRT

"Osjećam se jako uzbuđeno, puna adrenalina, sretna i uzbuđena što sam dobila priliku predstavljati Hrvatsku na ovako velikom i važnom natjecanju" - rekla je pobjednica Dore 2022., Mia Dimšić gostujući u programu Radio Zadra. 

Mia Dimšić proglašena je pobjednicom ovogodišnje Dore s pjesmom Guilty Pleasure. Hrvatsku će predstavljati na pjesmi Eurovizije koja će se ove godine održati u Italiji, u Torinu.


Gostujući u programu Radio Zadra, kaže kako je priželjkivala pobjedu: 

"Maštala sam o tome. Odlučila sam riskirati i pojaviti se, pa što bude bit će. Ipak, rekla sam sebi da je najvažnije da potpuno otpustim očekivanja. Mislim da su i Dora i Eurosong uistinu nepredvidljiva natjecanja, zato sam se pokušala fokusirati samo na to da izvedem pjesmu što bolje. Taj je recept - po svemu sudeći, bio uspješan."

Mia Dimšić

Za Doru 2022. Miji i njenom timu nije bilo teško odabrati. Situacija je, kaže Mia, u njenom slučaju bila obrnuta; prvo je imala pjesmu, ali je namjeravala iskoristiti za neke druge stvari. "Guilty pleasure" trebala je biti lead singl za novi studijski album. Na nagovor svoga tima, upravo se s tom pjesmom prijavila na Doru 2022. 


Na pitanje kako je prihvatila komentare na pjesmu koja predstavlja Hrvatsku na Eurosongu, Mia je odgovorila:


"Mislim da je Hrvatska dobro prihvatila pjesmu. Nakon pobjede na Dori uvijek ima pozitivnih i negativnih komentara. Kao javna osoba, na to sam bila spremna. Uglavnom, moj tim i ja zadovoljni smo reakcijama."


Kako će izgledati nastup na Eurosongu i koliko će se razlikovati od nastupa na Dori 2022., Mia je otkrila u razgovoru za Radio Zadar, kojeg možete poslušati u cijelosti na linku:

Mia Dimšić o Dori 2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.