Hrvatski radio

Radio Zadar

Đani Maršan i klapa Kaleta na velikom slavljeničkom koncertu

07.12.2019.

08:58

Autor: Maja Milin

HRT Radio Zadar

HRT Radio Zadar

Foto: - / -

U HNK Zadar večeras će se održati koncert upriličen u povodu obilježavanja pedesete obljetnice glazbene karijere Đanija Maršana odnosno dvadeset godina djelovanja klape Kaleta, koji će obuhvatiti širi opus višegodišnjeg djelovanja glazbenika, stavljajući naglasak na opće prihvaćene glazbene naslove.

Gostujući u programu Radio Zadra, Đani Maršan se prisjetio brojnih nastupa i emocija koje je dijelio s publikom kroz velikih pedeset godina glazbenog djelovanja. Uz Đanija, gost u eteru je bio i Mario Petani, drugi tenor klape Kaleta koji je izrazio veliko zadovoljstvo na suradnji s Maršanom uz čiju su glazbu odrastale brojne generacije Zadrana, pa i sami članovi klape. 

Najavili su emotivni koncert ispunjen ponajboljim pjesmama iz bogate karijere, uz orkestar prof. Vladimira Babina i gudački ansambl Veljak iz Rijeke te Damira Sutlovića za klaviaturama i goste Karin Kuljanić i Amendu Stošić.

 Razgovor s Đanijem Maršanom i Mariom Petanijem poslušajte ovdje u cijelosti. 

Đani Maršan i klapa Kaleta

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.