Hrvatski radio

Radio Zadar

I rockeri za Koncertnu dvoranu

31.08.2013.

07:23

Autor: S.J.M.

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Doprinos akciji za obnovu Kneževe palače i njene koncertne dvorane odlučili su dati i zadarski rockeri. Na Trgu Petra Zoranića od 20 sati nastupaju BLUES DELUXE BAND i SUSJEDI.

 Kneževa palača je, kažu ovi rockeri, bila polazište mnogim zadarskim glazbenicima pa i onima koji su odabrali svijet rock and rolla, pa i oni žele pomoći da što prije ponovno oživi.

"Blues deluxe band" je već poznat široj javnosti, a na Trgu Petra Zoranića u organizaciji Narodnog muzeja i Lions kluba Zadar, večeras će mu se pridružiti i novi zadarski rock band "Susjedi". Koncert počinje u 20 sati, a kroz večer na kojoj će se rock i blues svirati za Kneževu palaču, vodit će Ana Zubčić.

Kao i na nedavno završenom festivalu Zadar classic open air, i na ovom će se koncertu prikupljati dobrovoljni prilozi za fond namijenjen bržem početku obnove Kneževe palače i njene koncertne dvorane, poručuju zadarski Lionsi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.