Hrvatski radio

Radio Zadar

Jure Brkljača novim video spotom pokazao svoju 'Drugu stranu'

18.02.2016.

12:30

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadranin, Jure Brkljača, svojim singlom prvijencom ‘Druga strana’ u izdanju Hit Recordsa, nikoga nije ostavio ravnodušnim. Publika je Juru imala prilike upoznati u prošlogodišnjem showu The Voice, gdje mu je mentor bio sjajni Tony Cetinski.

Predstavljajući singl Jure je svojedobno rekao kako je to pjesma napisana u njegovoj ranijoj mladosti, inspirirana vlastitim životom i proživljenim situacijama, iskrena, ali ujedno i dobar pokazatelj vlastitog stvaralačkog melodijsko stila.

Za svoju prvu autorsku pjesmu, koju aranžerski i produkcijski potpisuju Tony Cetinski i Miro Buljan, Jure je snimio i video spot. Tony Cetinski ujedno je zaslužan i za cijelu izvršnu produkciju oko Jure i spomenute priče koja nosi naziv 'Druga strana'.

Spot je snimljen u suradnji sa Toxic Produkcijom u Beogradu, a Jure je o spotu rekao:

  Imali smo želju da se spot snima filmskom kamerom, te da bude drugačiji od ostalih spotova. Potrudio sam se biti što spontaniji i u potpunosti se uživiti u samu ulogu.

 

Posebnost ovog spota je što se u spotu u nekoliko kadrova pojavljuje znak ‘beskonačnosti’, u smislu beskonačne ljubavi, a Jure i djevojka u spotu koju je utjelovila prekrasna Marijana Dimitrijević, spontano se susreću upravo sa tim znakom beskonačnosti.

Video spot ‘Druga strana’ Jure Brkljače pogledajte na YouTube kanalu https://youtu.be/JrsMKnaaIgs

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.