Hrvatski radio

Radio Zadar

Komedija o suživotu samaca u zadarskoj produkciji

14.04.2016.

07:10

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pretpremijera večeras - komedija BESPLATNI Wi-Fi talijanskog autora Claudia Gnomusa o slučajnom susretu Žane Bumber, Alena Liverića i Petre Težak, u režiji Zorana Mužića. Pogledajte komediju s aktualnom temom iz suvremenog života.

Predstava Besplatni Wi-Fi…  (u originalu: Tre ex in affitto – Wi-Fi inclusa), praizvedena je u Teatro dei Satiri u Rimu 2015. godine, postigavši zapažen uspjeh kod publike i kritike. Izvodili su je autor teksta i redatelj Claudio Gnomus, Roberta Garzia i Annalisa Aglioti.

Komedija s vrlo aktualnom temom iz suvremenog života, donosi priču o troje razvedenih samaca prisiljenih živjeti u sustanarstvu jer zbog velikih troškova i financijske krize to je jedino rješenje za uštedu. Hoće li taj suživot biti sretan, vedar? Hoće li Internet služiti samo za održavanje kontakta s vanjskim svijetom ili će se umiješati u sentimentalni život i narušiti skladni sustanarski odnos trojke?   

Pretpremijera je u četvrtak, 14. travnja s početkom u 20 sati, a premijera u petak, 15. travnja u 20 sati.  Ulaznice po cijeni od 50,00 kuna su u prodaji na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 18-20 h) i odnose se na pretpremijeru. Premijera je u dramskoj pretplati i ulaznice nisu u prodaji.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.