Hrvatski radio

Radio Zadar

Paško kulturno ljeto: 21.6 - 2.9.

20.06.2013.

13:15

Autor: Radio Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prvoga dana ljeta otvara se i Paško kulturno ljeto

Sinkoniziranim plesom odnosno nastupom članica Sinkro kluba Labudet iz Solina, 21. lipnja u 19 sati, na Branimirovoj obali u Pagu otvara se Paško kulturno ljeto. Uslijedit će koncert Matije Dedića i Ivane Husar u atriju Kneževog dvora u 21 sat, te otvaranje izložbe fotografija "Paška ulica prije 100 godina".

Paško kulturno ljeto potrajat će do 2. rujna, a objedinit će brojna kulturna zbivanja kao što su klapske smotre, izložbe, kazališne predstave, te koncerti ozbiljne glazbe u sklopu PagArt Festivala.

"Ove smo godine pozvali u goste Sinkro klub Labudet iz Solina, oni će nam izvesti vrlo zanimljive točke sinkroniziranog plivanja na Branimirovoj obali. To će biti dio uvodnog programa od 19 sati, a iz programa povodom otvorenja Paškog kulturnog ljeta posebno bih izdvojila otvorenje izložbe Paška ulica prije 100 godina", najavila je  ravnateljica paškog Centra za kulturu i informacije Dijana Vuleta 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.