Hrvatski radio

Radio Zadar

"Pet žena" večeras u Zadru, u dva termina

29.01.2017.

08:20

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbog iznimne zainteresiranosti i rasprodanih predstava u oba termina u 2016. godini, danas na pozornici Arsenala opet možete pogledat hit predstavu 5žena.com u kojoj nastupaju Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan, Daria Lorenci Flatz i Mia Anočić Valentić.

Predstave će se igrati u dva termina, u 18 i 20 sati.

Nakon premijera u Bilbau i Madridu 2002. godine, kada je “5žena.com” u samo dva tjedna pogledalo preko pedeset tisuća ljudi, predstava je postala apsolutni hit koji se izvodio u mnogim zemljama, svugdje postižući jednaki uspjeh.Domaća verzija ovog kazališnog hita nastala je u koprodukciji Teatromana i Satiričkog kazališta Kerempuh. Tijekom dvije godine predstava je igrana više od 80 puta, uvijek pred rasprodanim gledalištem.

Na duhovit i autoironičan način, kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa. Ansambl predstave, sastavljen od pet istaknutih glumica domaće kazališne i filmske scene: Nataša Janjić, Nataša Dangubić, Nina Erak Svrtan, Daria Lorenci Flatz i Mia Anočić Valentić, garancijom je dobre kazališne zabave koja se ne propušta!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.