Hrvatski radio

Radio Zadar

Počinje 19. Zadarsko kazališno ljeto

18.06.2013.

12:35

Autor: žmr

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarsko kazališno ljeto otvara Zagrebačka filharmonija, koncertom "Salsa Filarmonica", u petak, 28. lipnja. Program će potrajati do 2. kolovoza, tijekom kojega će se izmjenjivati koncertni i dramski program. Uz predstave u produkciji Hrvatskog narodnog kazališta Zadar, publika će imati priliku gledati hit - gostovanja poput uspješnice zagrebačkog ITD teatra "Mrzim istinu".

Direktor Zagrebačke Filharmonije Miljenko Puljić, najavio je, za otvorenje, koncert poznatih latinskih i kubanskih kompozicija koje će svirati na Poljani Šime Budinića ...

"Sve su to hitovi salse u aranžanima koji su vrlo zanimljivi. Ravnatelj zadarskog HNK Renato Švorinić sinoć mi je pokazao Poljanu Šime Budinića na kojoj ćemo izvesti Salsu Filarmonicu. Vjerujte mi, publika će biti ugodno iznenađena." - kazao je M.Puljić.

19. Zadarsko kazališno ljeto otvara se u petak, 28. lipnja, a do 2. kolovoza na repertoaru će biti 7 dramskih izvedbi i 5 koncerata suvremene glazbe.

 

 

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

6 h

Nadin 2022

Kušanje vina