Hrvatski radio

Radio Zadar

Prvi Sunset festival na Pozdravu Suncu uz COVID potvrde

14.07.2021.

11:46

Autor: Iva Rogić

Iva Rogić

Iva Rogić

Foto: - / -

Oni koji su cijepljeni ili su preboljeli COVID - 19 u posljednjih šest mjeseci uz predočenje COVID potvrde moći će prisustvovati festivalu. Osobe koje nemaju COVID potvrdu, moći će se testirati na ulazu i ukoliko je test negativan, osigurati ulazak - kaže organizator festivala Drago Vukelić.

Prvi Sunset festival na Pozdravu Suncu, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera održat će se krajem mjeseca - 30. i 31. srpnja. 

 Organizator festivala Drago Vukelić kaže kako od početka svoga rada traže posebne i drugačije lokacije za održavanje festivala, pa je upravo zadarski Pozdrav Suncu kao atraktivna lokacija bio njihova velika želja. "Očekujemo oko 2000 posjetitelja. U ovom trenutku još je teško govoriti iz kojih zemalja očekujemo goste, ali prema našim procjenama, bit će najviše Hrvata, Austrijanaca, Talijana i Slovenaca." - dodao je Vukelić. 

Poznato je zasada da će na festivalu nastupiti švicarski DJ Andrea Oliva. Druga velika imena su dogovorena, ali će biti predstavljena krajem tjedna. Uz strane izvođače, nastupit će i neka domaća imena. 

Projektu se odazvala i Turistička zajednica Grada Zadra, a kako kaže direktor TZ-a, Mario Paleka, Grad Zadar zaslužuje jedan ovako respektabilan festival koji će se razvijati tijekom godina. "Lokacija je vrlo atraktivna", dodao je, "Grad Zadar je dosta otvoren grad, koji ima puno mogućnosti za mlade. Upravo je jedan ovakav festival jedan je od oblika kako proširiti ponudu za mlade."

Na festival se ne može bez COVID potvrde. "Oni koji su cijepljeni ili su preboljeli COVID - 19 u posljednjih šest mjeseci uz predočenje COVID potvrde moći će prisustvovati festivalu. Osobe koje nemaju COVID potvrdu, moći će se testirati na ulazu i ukoliko je test negativan, osigurati ulazak." - kaže organizator festivala Drago Vukelić.

 

 

Drago Vukelić COVID potvrde

Drago Vukelić 3 (DJs & ulaznice)

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.