Hrvatski radio

Radio Zadar

10:20 / 10.03.2022.

Autor: Radio Zadar

Sopranistica Nela Šarić održava radionice za Zoranićevce

Nela Šarić

Nela Šarić

Foto: Zeljko Mrsic / Pixsell

Hrvatsko pjevačko glazbeno društvo "Zoranić" u sklopu svojih ovogodišnjih aktivnosti, po prvi put organizira vokalne radionice za zborske pjevače. Tijekom ove godine planirane su tri, a prva će biti održana 17. ožujka u 19.30 sati. Prvu od tri vokalne radionice vodit će poznata zadarska i hrvatska operna pjevačica, sopranistica Nela Šarić, a radionica nosi naziv "Vokalna higijena".

izvor: hpgd-zoranic.hr

izvor: hpgd-zoranic.hr

Foto: - / -

Hrvatsko pjevačko glazbeno društvo "Zoranić" u sklopu svojih ovogodišnjih aktivnosti, po prvi put organizira vokalne radionice za zborske pjevače. Tijekom ove godine planirane su tri, a prva će biti održana 17. ožujka u 19.30 sati.

Mjesto održavanja je Koncertna dvorana braće Bersa u Kneževoj palači, zahvaljujući Koncertnom uredu Zadar.

Prvu od tri vokalne radionice vodit će poznata zadarska i hrvatska operna pjevačica, sopranistica Nela Šarić, a radionica nosi naziv "Vokalna higijena".

Radionica je, dakle, namijenjena zborskim pjevačima kojih u našem gradu ima puno, obzirom na dugu tradiciju zborskog pjevanja. Stoga je radionica otvorena za sve koji žele od ove stručnjakinje naučiti neke zanimljive tehnike.

No, obzirom na važeće epidemiološke mjere, radionica će se održati u ograničenom broju uz predočenje covid potvrda.

Zainteresirani zborski pjevači prijave mogu izvršiti do 16. ožujka putem maila: silvija.romic@gmail.com

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Kulturoskop

Svakog utorka i četvrtka u Kulturoskopu od 16.15 sati s vama je Maja Milin. Donosi vam pregled događaja i novosti u kulturnom životu Zadra, Zadarske županije i Hrvatske. Razgovore s umjetnicima, osvrte i najave.

Poslušajte u Slušaonici