Hrvatski radio

Radio Zadar

Svjetska suvremena glazba u Zadru

26.03.2013.

06:50

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Vrsni mladi glazbenici, okupljeni oko umjetničke voditeljice i pijanistice Katarine Krpan u HR Projekt, održat će u utorak, 26. ožujka, koncert u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru. Premijerno će izvesti program kojim će se predstaviti u sklopu bijenalskog Outside Eu niza koncerata.

Zadar će u utorak 26. ožujka biti u znaku svjetske suvremen glazbe. Dva tjedna uoči 27. Muzičkog biennala Zagreb, svojevrsni glazbeni trailer imat će prigodu čuti uživo i prije samog početka festivala.

Vrsni mladi glazbenici, okupljeni oko umjetničke voditeljice i pijanistice Katarine Krpan u HR Projekt, održat će u utorak, 26. ožujka, koncert u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru.

Ovom prigodom, pred zadarskom publikom, gdje je HR Projekt prije tri godine i započeo, premijerno će izvesti program kojim će se predstaviti u sklopu bijenalskog Outside Eu niza koncerata.

Djela skladatelja Davorina Kempfa, Branka Lazarina, Ante Knešaureka, Ivane Stefanović, Gerarda Gerulewicza, Williama Albrighta i Georga Crumba izvest će Ana Lucić (klavir), Ana Ratkajec (flauta), Marta Bratković (violina), Marko Ivić (klavir), Marko Malivuk Jovanović (saksofon) te Sanja Vrsalović (klavir).

U Zadru će ih podržati i umjetnički ravnatelj 27.Muzičkog biennala Zagreb, skladatelj Krešimir Seletković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

20 h

Nadin 2022

Kušanje vina