Hrvatski radio

Radio Zadar

U četvrtak 24.02.2022. u 19h gost predavač je Matija Huzjak

22.02.2022.

07:36

Autor: Radio Zadar

Ciklus "Javne tribine - Nove arhitektonske prakse"

Ciklus "Javne tribine - Nove arhitektonske prakse"

Foto: - / -

U ciklusa "Javne tribine - Nove arhitektonske prakse"  u koncertnoj dvorani braće Bersa u Kneževoj palači u četvrtak  24.02.2022. u 19h gost predavač je Matija Huzjak - Huzjak dizajn i arhitektura (HDA). Naziv predavanja je Up colose and personal.

HDA

HDA

Foto: - / -

Rođen i odrastao u Zadru, Matija Huzjak arhitekt je sa zagrebačkim arhitektonskim obrazovanjem, koji se već tijekom studija i nedugo nakon – uključio u aktivni rad u arhitektonskoj struci u rodnom gradu. Tijekom profesionalnog usavršavanja, sudjeluje u izradi projekata privatnih i javnih naručitelja, kao i na natječajima - na kojima, kao koautor u arhitektonskom timu osvaja višestruke nagrade.

2016. godine osniva vlastitu arhitektonsku praksu pod nazivom „Huzjak Dizajn i Arhitektura“ (HDA), u kojoj do danas, sa svojim timom arhitekata radi na brojnim projektima privatnih i javnih naručitelja, u kojima formira vlastitu prepoznatljivu arhitekturu, a istovremeno aktivno sudjeluje u radu Društva Arhitekata Zadra.

Matija će kroz više projekata iz vlastite prakse, predstaviti djelovanje ureda i metode rada.

  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.