Hrvatski radio

Radio Zadar

U HNK večeras predstava "Na krilima zabave"

25.04.2022.

07:15

Autor: predstava "Na krilima zabave"

Predstava na Krilima zabave

Predstava na Krilima zabave

Foto: Studio HNK / HNK Zadar

Večeras od 20 sati u HNK Zadar pogledajte novu predstavu najstarije grupe polaznika Glumačkog studija HNK pod vodstvom glumice Žane Bumber.

 U 20 sati održat će se prva ovogodišnja premijera predstave Glumačkog studija HNK Zadar pod nazivom NA KRILIMA ZABAVE. Autorski je projekt Žane Bumber, voditeljice Glumačkog studija HNK Zadar. U izradi scenografije sudjelovala je Škola primjenjene umjetnosti i dizajna Zadar i John Čolak. Glazbu potpisuje profesorica Marija Vičević, Marko Kujundžić zadužen je za video, a fotograf predstave je Željko Karavida.


Igraju: Sanda Pinter, Josip Rain, Danijela Berišić-Antić,Vito Sikirić, Iva Prgić, Jakov Glasnović, Anica Tomazinić, Mate Ivić, Marija Vičević, Valentina Gudelj, Antea Deković, Benjamin Cohen, Anita Nikić, Natalija Čukelj i polaznici tinejdžerske skupine HNK Zadar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Kulturoskop

Svakog utorka i četvrtka u Kulturoskopu od 16.15 sati s vama je Maja Milin. Donosi vam pregled događaja i novosti u kulturnom životu Zadra, Zadarske županije i Hrvatske. Razgovore s umjetnicima, osvrte i najave.

Poslušajte u Slušaonici