Hrvatski radio

Radio Zadar

U Kino zoni večeras dvije projekcije - na rasporedu je film ''Sundown'' i naš ''Tuđa posla''

20.07.2022.

07:11

Autor: Radio Zadar

U Kino zoni projekcija  filma Sundown

U Kino zoni projekcija filma Sundown

Foto: - / -

Ovomjesečna suradnja s FMFS-om nastavlja se večeras,  u srijedu 20. srpnja sa senzacionalnom dramom Michela Franca ''Sundown'' i slavnim Tim Rothom u glavnoj ulozi. Prije ''Sundowna'' s Akademije Dramske Umjetnosti u Zagrebu je projekcija kratkometražne drame Andrije Tomića ''Tuđa posla''


''Sundown'' i ''Tuđa posla'' su na rasporedu od 21 sat.

U novom filmu poznatog meksičkog redatelja Michela Franca, sporogorećoj i nepredvidivoj triler-drami koja drži pažnju do zadnje minute, glumačku postavu predvodi dobro znani dvojac, Charlotte Gainsbourg i Tim Roth. Od Sundancea i Venecija pa sve do Splita i FMFS-a, ''Sundown'' je potaknuo nebrojene rasprave i izazvao polemike, a to će se bez ikakve sumnje dogoditi nakon projekcije u Kino Zoni.


Alice i Neil, potomci bogate britanske obitelji Bennett, provode bezbrižno ljetovanje u meksičkom Acapulcu sa djecom Alexom i Colinom. Kada dođe do hitne obiteljske situacije, prisiljeni su prekinuti odmor i vratiti se natrag u Veliku Britaniju. Neilova neočekivana odluka da nastavi ljetovanje sam, kao da se ništa nije dogodilo, počinje stvarati tenzije u obitelji...  


*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Turističke zajednice grada Zadra i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Kulturoskop

Svakog utorka i četvrtka u Kulturoskopu od 16.15 sati s vama je Maja Milin. Donosi vam pregled događaja i novosti u kulturnom životu Zadra, Zadarske županije i Hrvatske. Razgovore s umjetnicima, osvrte i najave.

Poslušajte u Slušaonici