Hrvatski radio

Radio Zadar

Večeras nastup J. R. Augusta u Zadru

24.06.2022.

09:18

Autor: Radio Zadar

J.R. August

J.R. August

Foto: Slaven Janđel / -

U 21 sat u Polivalentnoj dvorani Providurove palače večeras nastup J. R. Augusta. Ovaj višestruko nagrađivani glazbenik predstavit će svoj hvaljeni treći studijski album, "Still Waters". 

Nakon velikog broja sjajnih recenzija novog albuma objavljenog na LP-ju i CD-u te promocije novog materijala u sklopu Ljeta u MSU, u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, J. R. August s "mirnim vodama" stiže i u Zadar.

Koncert se održava u petak, 24. lipnja u 21 sat u Polivalentnoj dvorani Providurove palače, Trg Petra Zoranića 1. 


Album Still Waters J. R.-ova je intimna priča o svijetu koji se nezaustavljivo mijenja, kako na individualnoj razini pojedinca, tako i na globalnoj. Cijeli je album pomno promišljen; od samih pjesama i produkcije pa do vizuala, odnosno spotova koji su ga najavili, pa tako i dizajna izdanja te majica. Svoju svjetsku klasu J. R. je pokazao prijašnjim radom, a nema sumnje kako ju je opravdao i novim albumom, koji je dostupan na svim streaming platformama, a fizički CD i LP primjerci, kao i majice, mogu se nabaviti u prodavaonicama te na webshopu Croatia Recordsa.


Nakon prvog singla "Dealing With the Pain", u kojem se kroz prizmu 2022. godine želi prikazati najpoznatiju priču svih vremena, avangardna interpretacija iste priče nastavila se i kroz drugi singl i videospot "I Forgive Her" kojim je J. R. August otvorio novo poglavlje. Poslije albuma "Dangerous Waters" i kolekcije EP-jeva "Murky Waters", vrijeme je da zadarska publika čuje "Still Waters", treći studijski album J. R. Augusta, višestruko nagrađivanog glazbenika koji je probudio domaću glazbenu scenu i pokazao da ima itekako što za reći.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.