Hrvatski radio

Radio Zadar

07:09 / 17.03.2022.

Autor: tp

Večeras u 20 sati u Kazalištu lutaka Zadar predstava "Marta i sedam strahova"

Predstava Marta i sedam strahova

Predstava Marta i sedam strahova

Foto: - / -

U sklopu programa Večernje scene za odrasle ovog četvrtka, u 20 sati u Kazalištu lutaka Zadar predstava "Marta i sedam strahova" o mentalnom zdravlju mladih prema tekstu Ivane Vuković i u režiji Natalije Manojlović.

Predstava je nastala u koprodukciji Kazališne družine KUFER i KunstTeatra s udrugom BoliMe uz podršku Ministarstva kulture, Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba i Zaklade Kultura nova.

Marta i sedam strahova

Marta i sedam strahova

Foto: - / -

Kada je došla na svjetionik, Marta se osjećala tako da nije znala kako se osjećala i u tome je bila tvrdoglavo usamljena. Brižno je njegovala svoje crne misli, valjala se u svojim strahovima i bez borbe dopuštala vlastitim babarogama da joj remete ritam disanja. Marta je smatrala da se samo ona tako osjeća. Prisvojila je čak i tjeskobu, uzela ju je samo za sebe, ne ostavivši mi ni mali, mali komadićak.

Marta je i tužna i sretna, i osjetljiva i raspoložena, i panična i uzbuđena, i sjetna i vesela, i poletna i zakočena

Plakat Marta i sedan strahova

Plakat Marta i sedan strahova

Foto: - / -

Vezani sadržaj

Emisija

Kulturoskop

Svakog utorka i četvrtka u Kulturoskopu od 16.15 sati s vama je Maja Milin. Donosi vam pregled događaja i novosti u kulturnom životu Zadra, Zadarske županije i Hrvatske. Razgovore s umjetnicima, osvrte i najave.

Poslušajte u Slušaonici