Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarski talenti i njihove glumačke "greške"

06.12.2017.

08:41

Autor: HRT radio zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Backstage Studio predstavlja 22-je glumaca u filmu "22" koji prikazuje showreel-ove glumaca. Showreel je kratki videozapis u trajanju od 2 minute koji prikazuje glumčev raspon talenta te je idealna nadopuna životopisu tijekom prijave na castinge.

22 - Projekcija Filma Backstage Studija Kazalište BESA, u Kazaištu lutaka od 19 sati.
Backstage Studio predstavlja 22-je glumaca u filmu "22" koji prikazuje showreel-ove glumaca. Showreel je kratki videozapis u trajanju od 2 minute koji prikazuje glumčev raspon talenta te je idealna nadopuna životopisu tijekom prijave na castinge. Iako smo snimili 66 scena, jer je svaki glumac izabrao 3 ponaosob, odlučili smo vam prikazati isječke nama najdražih, intervjue, blooperse iliti greške na snimanju, behind the camera isječke i još mnogo ugodnih iznenađenja spojenih u jedan dokumentarac. S ponosom vam predstavljamo zadarske talente koji su kroz čitavu godinu vrijedno radili na filmskim setovima poznatih zadarskih lokacija - najavili su iz Backstage studija.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.