Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadnji dan festivala Avantura Film forum Zadar

30.08.2013.

11:00

Autor: fb

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Večeras će na Forumu biti proglašen pobjednik četvrtog izdanja festivala na kojem je prikazano stotinjak kratkih, dugometražnih i dokumentarnih filmova.

Zadnji je dan festivala Avantura Film forum Zadar. Uz večerašnje proglašenje pobjednika na svečanoj ceremoniji na Forumu, četvrto izdanje festivala zatvara hrvatska premijera filma "Broken circle breakdown". Podsjećamo, u sklopu festivala otvorenog prošle subote, prikazano je 100 tinjak kratkih, dugometražnih i dokumentarnih filmova, a priređeno je niz popratnih događanja, poput radionica i izložbi. Direktor i osnivač festivala, Sergej Stanojkovski:

"Danas zatvaramo festival, u 20 i 30 publika će još moći uživati u filmu B. B. King "The life of Riley" i zatvaramo filmski festival ove godine sa sjajnim filmom "Broken circle breakdown", Felixa Van Groeningena. Ovaj tjedan je bio sjajan, evo prilično su sve projekcije bile popunjene, s tim da eto, dva dana smo imali malo problema sa kišom pa smo tu morali alternativna rješenja nalaziti, ali sve u svemu smo jako zadovoljni."

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.