Hrvatski radio

Radio Zadar

Završni koncert učenika OGŠ sv. Benedikta

05.06.2023.

11:52

Autor: Radio Zadar

OGŠ sv. Benedikta

OGŠ sv. Benedikta

Foto: Nacionalni ured za katoličke škole / -

Osnovna glazbena škola sv. Benedikta završava petnaestu nastavnu godinu svoga postojanja na tradicionalan način: Završnim koncertom učenika, koji će se održati u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u srijedu, 7. lipnja s početkom u 19.30 sati. 

Osim uvriježenog raznolikog programa kojim su obuhvaćeni učenici svih uzrasta i glazbenih izražaja, posebnost ovoga koncerta je isticanje i simbolično darivanje devetero učenika sudionika glazbenih natjecanja i njihovih mentora. Većinu točaka čine solo nastupi učenika flaute, gitare, glasovira, klarineta, oboe i violine, a od skupnih točaka, pored dueta, posjetitelji koncerta će imati priliku čuti polaznike predškolske glazbene skupine, školski zbor i orkestar.


Iz škole također obavještavaju zainteresiranu javnost, djecu i roditelje da je još nekoliko slobodnih mjesta za upis u 1. razred glazbene škole, a također i u predškolsku glazbenu skupinu, o čemu više informacija možete pronaći na školskoj mrežnoj stranici

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.