Hrvatski radio

Radio Zadar

Zoran Predin za zaljubljene

09.02.2015.

16:17

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Dan pred Valentinovo HNK Zadar dovodi Zorana Predina i Damir Kukuruzović Django Group.

Uoči Valentinova, u petak 13. veljače u Velikoj dvorani HNK Zadar za zaljubljene će pjevati Zoran Predin. Vrsni slovenski glazbenik, jedan od najznačajnijih predstavnika slovenskog Novog vala, nastupit će uz virtuoznog gitarista Damira Kukuruzovića i njegov Django group – sastav kojeg su Zadrani imali prilike upoznati tijekom prošle Noći kazališta.

Osnivač i lider legendarne grupe Lačni Franz, Zoran Predin ujedno je i autor niza nezaboravnih šansona i nebrojenih tekstova kako za sebe tako i za druge, brojne slovenske i hrvatske pjevače kao što su Massimo, Gibonni, E.N.I itd. Njegov jednostavan ali izražajan vokal neobično se dobro sljubio s vrhunskim jazz gitaristom Damirom Kukuruzovićem. Za Zadar ovi su glazbenici sastavili odličan koncertni program koji uključuje pjesme sa albuma Ljubimec iz omare, gypsy swing standarde i sve najveće Predinove hitove, koji uz Kukuruzovićevu virtuoznost pozivaju na ples i pjevanje.

Koncert započinje u 20 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.