Hrvatski radio

Radio Zadar

Amaterska revija pasa Daj šapu!

25.05.2023.

13:36

Autor: Radio Zadar

Amaterska revija pasa

Amaterska revija pasa

Foto: PR foto / Radio Zadar

Ovo je šesta godina zaredom da učenici Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, smjera veterinarski tehničar, organiziraju Amatersku reviju pasa u kojoj sudjeluju psi mješanci i psi iz skloništa „Privlaka“.Amaterska revija pasa namijenjena je vlasnicima pasa mješanaca kako bi se pokazala sva ljepota i raznovrsnost čovjekova najboljeg prijatelja. Revijom se želi podsjetiti javnost na brigu, prava i zaštitu kućnih ljubimaca i napuštenih životinja. Kao i svake godine, PPVŠ Stanka Ožanića surađuje s lokalnim azilima koji u posebnom dijelu revije dovode nezbrinute pse koji su trenutno u njihovom smještaju. Time se želi upoznati sugrađane na mogućnosti ukoliko su u potrazi za kućnim ljubimcem i dodatno potaknuti na udomljavanje nezbrinutih pasa.

Prijave za „Njušku godine“

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje vašeg ljubimca u Amaterskoj reviji pasa u organizaciji PPVS Ožanić, možete se prijaviti putem obrasca https://forms.gle/LsnrudkjySVLRzzc8 s osnovnim informacijama o psu: ime psa, ime vlasnika, kontakt, opis i broj čipa. Za sve informacije možete se obratiti na mail adresu revija.ozanic@gmail.com ili na broj 091/5624951.


Amaterska revija pasa održat će se u petak, 2. lipnja 2023. ispred Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, na adresi ulica dr. F. Tuđmana 24/h, Zadar, s početkom u 17 sati. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.