Hrvatski radio

Radio Zadar

21:25 / 07.12.2021.

Autor: Radio Zadar

Besplatne usluge grafičkog dizajna za poduzetnike, OPG-ove iz ruralnih sredina Zadarske i Šibensko-kninske županije

udruga prizma

udruga prizma

Foto: - / -

Do 23. prosinca otvoren je natječaj za dodjelu besplatnih usluga grafičkog dizajna za poduzetnike, OPG-ove i organizacije civilnog društva iz ruralnih sredina Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Na natječaj se mogu prijaviti poduzetnice i poduzetnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva i organizacije civilnog društva sa sjedištem u ruralnim sredinama Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Organizator je Udruga Prizma, koja je natječaj objavila u okviru provedbe projekta Centar za održivi razvoj ruralnih sredina kako bi dala kreativni impuls razvoju ruralnih zajednica i povećala kvalitetu prezentiranja i vidljivost aktera ruralnih sredina.

Vođeni idejom da kreativni mladi aktivno doprinose razvoju zajednice otvorili su studio za dizajn i digitalni tisak Lapo Lapo kojim žele potaknuti društveno odgovorne prakse i omogućiti veću vidljivost obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, organizacija civilnog društva i poduzetnika iz ruralnih sredina. Ostvareni profit kroz obavljanje društveno odgovorne gospodarske djelatnosti ulažu nazad u rad s mladima iz ruralnih sredina pružajući usluge, kulturne i društvene aktivnosti za mlade s manje mogućnosti.

Tijekom provedbe projekta koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te koji ima za cilj stvoriti preduvjete za održivi razvoj ruralnih sredina s područja Zadarske i Šibensko-kninske županije i za obavljanje društveno odgovorne gospodarske djelatnosti jačanjem kapaciteta udruge, otvoriti će ukupno šest natječaja za besplatne usluge grafičkog dizajna.

U okviru natječaja pružiti će usluge izrade vizualnog identiteta, grafičkog dizajna brošura i plakata, izrade vizuala za društvene mreže, izrade mrežne stranice i izrade promotivnih materijala. Na svakom natječaju odabrati će po dva subjekta kojima će prema njihovom izboru biti pružena jedna od usluga ponuđenih natječajem.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.