Hrvatski radio

Radio Zadar

Libreto upisuje djecu i mlade u svoje glazbene programe

08.01.2022.

06:27

Autor: Radio Zadar

Glazbeni studio Libreto

Glazbeni studio Libreto

Foto: - / -

Glazbeni studio Libreto poziva svu zainteresiranu djecu i mlade za upise u svoje programe u novoj, 2022. godini.

Dječji zbog Libretići djeluje u dvije skupine, Mlađa (5 - 8) i Starija (9 - 13 god.), a izvodi primarno autorske, za njih pisane pjesme, uz prikladni klasični i suvremeni repertoar te satove plesa i scenskoga pokreta, a na svim satovima vlada ugodna, prijateljska, opuštena i nadasve poticajna atmosfera.

Pjevači solisti pohađaju istoimeni program od 12.god. nadalje, u manjim skupinama, a po potrebi i individualno.

Na njemu uče kako pjevati na pravilan način, od disanja, osvještavanja svoga tijela i glazbenoga instrumenta, korištenja naslona, pravilne dikcije i artikulacije, otvaranja rezonantnih otvora i pravilne postave tona itd.

Pjeva se bez i uz mikrofon, na matrice ili uz živu instrumentalnu pratnju. Nastava se odvija 2 - 3 puta tjedno, na adresi Benkovačka cesta 8.

Naučeni program se snima u studiju (audio snimanje), snimaju se videospotovi, izvodi se na raznim i brojnim nastupima, na gostovanjima, smotrama, natjecanjima i festivalima te u programu Dječje televizije (Croatia film, Zagreb).

Za upis je potrebno poslati svoje osnovne podatke (IME i PREZIME djeteta, GODINE, ŠKOLA KOJU POHAĐA, OSTALE AKTIVNOSTI, KONTAKT BROJ RODITELJA) na broj 0919347160 ili na mail libreto111@gmail.com, zaključno do 14.1. 2022. te ćete odmah potom biti povratno kontaktirani.

Uplovimo zajedno u radosnu, raspjevanu i rasplesanu 2022.god. te stvarajmo nezaboravne uspomene zajedno!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.