Hrvatski radio

Radio Zadar

Na Adventu Jeremiah's rhythm & blues zvuk

13.12.2021.

12:49

Autor: Radio Zadar

Jeremiah_s

Jeremiah_s

Foto: - / -

Zadarsko-filipjanski bend Jeremiah's adventskoj pozornici u Zadru nastupit će u utorak, 14. prosinca s početkom u 19 sati.

Jeremiah_s

Jeremiah_s

Foto: - / -

Na Adventu su svirali i prije dvije godine I privukli pozornost svojom autorskom glazbom.

„Svirat ćemo naše vlastite pjesme, odnosno 95 posto je naših autorskih stvari. To su pjesme s albuma kojeg smo snimili 2018. godine 'Time to Rob', ali imamo i novih pjesama. Neke smo čak i snimili i čekamo da ih izdamo. Samo se čekaju neke finese vezano za spot koji bi trebao izaći, možda čak i ovih dana“, otkrila nam je Mirta Juran, pjevačica benda Jeremiah's, čiju emisiju Blues session možete slušati u programu Radio Zadra.

Od svog osnutka do danas već su puno toga postigli. Od najboljeg mladog benda po izboru Mega Music Awards, zatim pobjede na 22. HGF-u i 9. Croatian Blues Challengeu, sve su to njihovi uspjesi koji ih čine drukčijima od drugih.

„Skupinu groove entuzijasta, aka. Jeremiah's, od 2011. godine drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru, ukrašen funkom i ojačan rockom“, tako ukratko opisuju svoj band, u što ćete se moći i sami uvjeriti na njihovom koncertu.

„Pozivam sve ljubitelje dobre glazbe, bluesa, rocka da dođu i da nas poslušaju. Nema laganih stvari, sve su više-manje vesele i bit će dobra zabava“! - poručila je Mirta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.