Hrvatski radio

Radio Zadar

Na kavi s glumcima i "Umišljenim bolesnikom"

21.11.2022.

11:09

Autor: Radio Zadar

Kava s glumcima

Kava s glumcima

Foto: PR foto / -

Jedan od mladima omiljenih programa HNK Zadar, "Kava s glumcima”, održat će se u utorak, 22. studenoga u Velikoj dvorani HNK Zadar s početkom u 11 sati.

Ususret prvoj ovosezonskoj premijeri HNK Zadar koja je najavljena za 29. studenoga povodom 400. obljetnice rođenja Jeana Baptistea Poquelina Molièrea, imat ćete priliku doznati mnogo o velikom francuskom komediografu, koliko se izvodi u Hrvatskoj i o samom procesu rada na predstavi HNK Zadar, Umišljeni bolesnik.


Sudjeluju: Vinko Radovčić, redatelj, glumci: Alen Liverić i Danijela Evđenić, izv.prof. dr.sc. Mirna Sindičić Sabljo, Odjel za francuske i frankofonske studije doc. dr.sc. Ana Gospić Županović, Odjel za kroatistiku


Moderatorica je Iva Pejković, a ulaz slobodan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Kulturoskop

Svakog utorka i četvrtka u Kulturoskopu od 16.15 sati s vama je Maja Milin. Donosi vam pregled događaja i novosti u kulturnom životu Zadra, Zadarske županije i Hrvatske. Razgovore s umjetnicima, osvrte i najave.

Poslušajte u Slušaonici