Hrvatski radio

Radio Zadar

Poduzetnici i IT-evci o greškama u svojim karijerama

29.01.2022.

09:51

Autor: Radio Zadar

Fun Zadar vol.4

Fun Zadar vol.4

Foto: Radio Zadar / Sveučilište u Zadru

Dosad najveći Fuckup Nights Zadar očekuje nas u ponedjeljak 31.1. u 19:30 - najavljuju sa Sveučilišta u Zadru. Čak petorica poduzetnika i IT-evaca govorit će o greškama i anegdotama u svojim karijerama. Tematski se obrađuju dva područja: poduzetništvo i IT. Događaj se odvija u Code Hubu, u prizemlju Studentskog doma Sveučilišta u Zadru (Novi kampus), a gostuju zanimljivi predavači iz područja turizma, programiranja, marketinga, video produkcije, video animacije...


O svojim pogreškama, neuspjesima i anegdotama u poslu, o svemu onom što ih je dočekalo pomalo nespremne, ali definiralo kao profesionalce i osobe te potaknulo na razmišljanje pričat će nam:

1. Mario Fiolić (direktor, Tantum d.o.o. računovodstvenog i consulting servisa; vlasnik Vina i likeri Fiolić; suosnivač IT-turističkog projekta Holidation iz 1998. o kojem će nam pričati u ponedjeljak)

2. Simeon Bugarija (direktor, ASPEKT - tvrtka specijalizirana za razvoj softverskih rješenja po mjeri; on sam ima preko 15 godina iskustva u web tehnologijama)

3. Lovre Peraić (vlasnik agencije Sutra - za marketing, video produkciju i animaciju; nekoć brand manager u Cromarisu i Ledu; s dugogodišnjim iskustvom rada u marketingu u Hrvatskoj i inozemstvu)

4. Jerislav Bobić (CTO, Locomarine; CEO, Vestilica...), koji nam se iz Zagreba javlja video-vezom

5. Damir Granić (Alba Digital za produkciju videa; suvlasnik platforme ZD1 i kroz svoj rad pratitelj i kroničar zadarskih kulturnih i inih događanja)

Još jednom – imat ćemo priliku čuti atraktivne priče protkane ranjivošću, otvorenošću i prihvaćanjem vlastite nesavršenosti. Ovaj put od strane (IT) poduzetnika. Očekujemo vas u u ponedjeljak 31.1.2022. u 19:30 na FUNentrepreneurship & IT u Code Hubu Zadar (Franje Tuđmana 24, prizemlje Studentskog doma na Novom kampusu).

Požurite s prijavama na: https://www.tickettailor.com/events/fuckupnightszadar/643100/

Ovaj događaj organiziran je kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije - navodi se u priopćenju iz kabineta rektorice Sveučilišta u Zadru. 


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.