Hrvatski radio

Radio Zadar

Revijalni program i podjela poklona u Kazalištu lutaka Zadar

12.12.2021.

17:28

Autor: Radio Zadar

Kazalište lutaka Zadar

Kazalište lutaka Zadar

Foto: Turistička zajednica Zadar / Radio Zadar

Kazalište lutaka Zadar i ove se godine uključilo u manifestaciju "Đir po gradu" u sklopu Adventa u Zadru. Iskoristite priliku i sudjelujte na besplatnim radionicama u sklopu programa "Sunce na Poluotoku", poručuju : 

 I ove godine svoje mališane možete razveseliti podjelom poklona od strane Djeda Božićnjaka u Kazalištu lutaka Zadar! - najavili su iz Kazališta. Naime 12. i 19. prosinca nakon repertoarne predstave, Djed Božićnjak će sa svojim malim pomoćnicima podijeliti poklone koje roditelji mogu donijeti u Kazalište. Poklone, s označenim imenom i prezimenom djeteta, je potrebno donijeti u radno vrijeme blagajne četvrtkom i petkom od 10:30 do 12:30 sati.

A tijekom zimskih školskih praznika u Kazalištu lutaka Zadar očekuje vas revijalni program pod nazivom “Sunce na Poluotoku”. Ovaj program će trajati od 3. do 9. siječnja 2022. godine uz pažljivo birane predstave koje će se svidjeti svakom djetetu.

"Sunce na Poluotoku" na programu će nuditi pet predstava, ali i besplatne tematizirane radionice vjernoj publici na dar, najavili su iz zadarskog Kazališta lutaka.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.