Hrvatski radio

Radio Zadar

Rock the Opera u Zadru 6. veljače

07.01.2022.

09:10

Autor: rzd

Rock the Opera na Višnjiku 6.2.

Rock the Opera na Višnjiku 6.2.

Foto: ŠC Višnjik / -

Rock the Opera stiže u Zadar 6. veljače u Dvoranu Krešimira Ćosića u 20 sati. Poseban gost spektakla je Dino Jelusić. Na preogramu su klasični rock hitovi Queena, Deep Purplea, Pink Floyda, Led Zeppelina, AC / DCa, Rainbowa, U2 i drugih.

Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane.

Na cijeloj turneji kao i u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dina Jelusića, Rock the Opera vratit će vas u dane rocka.

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, Rock The Opera donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovima Queena, Deep Purplea, Pink Floyda, Led Zeppelina, AC / DCa, Rainbowa, U2 i mnogim drugima.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će odrediti Nacionalni stožer civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Svoje kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za ulaz na concert, odnosno u navedene dvorane, najavili su iz Višnjika.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.