Hrvatski radio

Radio Zadar

Sexymotherfuckers pa Jure Brkljača, a na Novu godinu grupa Vista

29.12.2022.

10:55

Autor: Radio Zadar

Advent u Zadru

Advent u Zadru

Foto: Šime Zelić / Pixsell

„Očekujte neočekivano“, poručuje Ivo Petrić, frontman zadarskog benda Sexymotherfuckers, koji večeras od 20:30 sati nastupa na Adventu u Zadru.

Nakon sinoćnjeg nastupa Zorana Jelenkovića, današnjim koncertom nastavlja se niz zadarskih izvođača. Nakon Sexymotherfuckersa sutra (30.12.) od 21 sat nastupa Jure Brkljača, a na samu Novu godinu (1.1.) grupa Vista.


- Bit ćemo fini, umjereni, kao uvijek. Od 20:30 sati kreće naš poznati hop-cup, veselica, uru i po do dvi čiste zabave. Bude li ljudi kao na Dalmatinu i Rozgi, svirat ćemo cilu noć, kaže Petrić.


Osim poznatih hitova kao „Ajme meni nije mi dobro“ i „Napolitanke“ Zadrani će moći premijerno čuti i niz skladbi s novog albuma. Jedna od pjesama koju su svega nekoliko puta izveli je pjesma o snijegu u Zadru, a s obzirom na učestalost ove padaline u Zadru i božićne temperature, očekuje se da će za sljedeći pripremiti pjesmu o zadarskim komarcima na Novu godinu.


Koncert se organizira u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra i uz potporu Hotela Kolovare, koji je jedan od ovogodišnjih partnera Adventa. Direktor Hrvoje Šestan kaže kako je ovo jedan od načina na koji Hotel Kolovare želi darovati lokalnu zajednicu.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.