Hrvatski radio

Radio Zadar

U Kino Zonu stiže kontroverzni pobjednik festivala u Cannesu!

22.03.2022.

09:14

Autor: priopćenje

Kino Zona

Kino Zona

Foto: Kino Zona / iz priopćenja / /

Jeste spremni za nešto posve drugačije? U srijedu 23. ožujka u Kino Zonu nam stiže senzacionalni dobitnik 'Zlatne Palme' u Cannesu, uvrnuta ZF horor drama, ''Titan''!

Alexia pretrpi strašnu ozljedu lubanje i u glavu joj je ugrađena titanska ploča. Kad izađe iz bolnice, odbacuje roditelje i strastveno grli auto koji ju je zamalo ubio.


U nadolazećim godinama, Alexia ima problema sa svojom seksualnošću i krije mračne tajne. Jednog dana, igrom slučaja upoznaje Vincenta. Vincent je izmučeni čovjek koji pokušava sačuvati snagu ubrizgavanjem steroida u svoje tijelo koje je ostarjelo. Hoće li ove dvije izgubljene duše pronaći način da se nose sa svojim emocionalnim problemima?


Najnoviji film osebujne rumunjske redateljice s francuskom adresom, Julije Ducournau, na iznenađenje mnogih je pokorio žiri u Cannesu te u konačnici osvojio Zlatnu palmu, no slojevita priča, fantastična režija i gluma Vincenta Lindona i Agathe Rousselle čine gledanje ovog filma jednim uistinu nadrealnim iskustvom. Uz spomenuto priznanje valja istaknuti kako je kontroverzni, za mnoge i šokantni ''Titan'' osvojio i preko 20 različitih nagrada, a također se našao u užem krugu kandidata za nadolazeće Oscare.


''Titan'' je na rasporedu u srijedu, 23. ožujka u novom terminu od 19:00 h, u Kino Zoni u Kazalištu lutaka Zadar!


Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti samo na blagajni na lokaciji prikazivanja koja se otvara sat vremena prije početka projekcije (od 18:00 h).

Ulaznice se pak mogu rezervirati porukom u inbox profila Kino Zone na Facebooku i Instagramu, e-mailom na: info@kino-zona.com te SMS i WhatsApp porukom na 099/7208342.

*Za prisustvovanje projekciji nije potrebna COVID potvrda, ali zbog ograničenog broja sjedalica osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

*Program Kino Zone sufinanciran je sredstvima Grada Zadra, Zadarske županije i Hrvatskog audiovizualnog centra, a odvija se u partnerstvu s Kazalištem lutaka Zadar.


Za prisustvovanje projekcijama više nisu potrebne COVID potvrde - napominju organizatori. Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.