Hrvatski radio

Radio Zadar

14:13 / 07.12.2021.

Autor: Radio Zadar

Večeras na adventskoj pozornici nastupa bend s dobrim pozivnim brojem – 023 Band

Advent u Zadru

Advent u Zadru

Foto: Bojan Bogdanić / Press TZ Zadar

Večeras se dobra zabava na Adventu i dalje nastavlja i to, osim što imamo odličnu ponudu „ića i pića“ na adventskim kućicama, još jednom odličnom svirkom. U 19 sati na adventsku pozornicu dolazi mladi zadarski bend 023 Band, oformljen 2019. godine od članova nekadašnje grupe Hot Stuff, koja je djelovala nekih tri do četiri godine.

Njihov je repertoar sastavljen uglavnom od domaće i strane glazbe za širu publiku, a otkrili su nam i da vrlo rado odabiru stare dobre pjesme koje se nisu dugo slušale i onda ih donose pred publiku na svoj način.

023 Band ima pet članova, a oni su: Romano Segarić - osnivač, klavijaturist i glavni vokal, Andrea Čupić - vokal, Andrija Sikirić - gitara, Marino Brkljača - bas gitara i Nikola Dijan - bubanj.

Već smo ih imali priliku čuti na zadarskom Adventu prije dvije godine, a tad su bili samo dečki, te su u međuvremenu dobili i „žensko pojačanje“ - pjevačicu Andreu.

„Dođite večeras na naš koncert na Adventu jer je dobra zabava zagarantirana. Tko se želi u budućnosti vjenčavati, neka dođu i poslušaju nas, ha ha ha ha“ - poručuju iz benda koji ima dobar pozivni broj - 023.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.