Hrvatski radio

Radio Zadar

Zatvorena dionica od Benkovačke ceste od Ploče do Babinduba

19.07.2020.

07:45

Autor: rzd

Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: - / -

Zbog održavanja „Nacionalnog prvenstva u cestovnom biciklizmu danas za sav promet od 8,00h do 12,00 i od 16 do 20 sati biti će zatvorena dionica Benkovačke ceste od Ploče do Babinduba. Stanovnici Dračevca trebali bi posebno voditi računa o stanju u prometu.

Prometna policija preusmjerava vozače prema iz smjera Zadra prema Crnom i Zemuniku te na Babindubu prema Crnom za vozila koja dolaze iz smjera Zračne luke.
U vremenu od 10 do 12 i od 16 do 20 sati bit će zatvorena cesta koja vodi kroz Bibinjska polja iznad kamenoloma do petlje na Babindubu.

Također će za sav promet u isto vrijeme biti zatvorena i Ulica sv. Nikole Tavelića na Dračevcu koja vodi prema Babindubu. Mole se stanovnici Dračevca i okolnih naselja da poštuju znakove zabrane prometa i upute redara i policije zbog sigurnosti natjecatelja na utrci.se hrvatski biciklisti u svim kategorijama nadmetati za naslov prvaka države.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.