Hrvatski radio

Radio Zadar

Natječaj za OPG-ove, udruge, poduzetnike iz ruralnih sredina

07.12.2021.

00:38

Autor: RZD

Grafički dizajn-ilustracija

Grafički dizajn-ilustracija

Foto: - / -

Udruga Prizma iz Gračaca objavila je Natječaj za dodjelu besplatnih usluga grafičkog dizajna za poduzetnike, OPG i organizacije civilnog društva iz ruralnih sredina Zadarske i Šibensko-kninske županije koji je otvoren do 23. prosinca 2021. godine.

Vođeni idejom da kreativni mladi aktivno doprinose razvoju zajednice otvorili su studio za dizajn i digitalni tisak Lapo Lapo kojim žele potaknuti društveno odgovorne prakse i omogućiti veću vidljivost obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, organizacija civilnog društva i poduzetnika iz ruralnih sredina. Ostvareni profit kroz obavljanje društveno odgovorne gospodarske djelatnosti ulažu nazad u rad s mladima iz ruralnih sredina pružajući usluge, kulturne i društvene aktivnosti za mlade s manje mogućnosti.

Tijekom provedbe projekta koji je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda te koji ima za cilj stvoriti preduvjete za održivi razvoj ruralnih sredina s područja Zadarske i Šibensko-kninske županije i za obavljanje društveno odgovorne gospodarske djelatnosti jačanjem kapaciteta udruge, otvoriti će ukupno šest natječaja za besplatne usluge grafičkog dizajna.

U okviru natječaja pružiti će usluge izrade vizualnog identiteta, grafičkog dizajna brošura i plakata, izrade vizuala za društvene mreže, izrade mrežne stranice i izrade promotivnih materijala. Na svakom natječaju odabrati će po dva subjekta kojima će prema njihovom izboru biti pružena jedna od usluga ponuđenih natječajem.

Više informacija o natječaju i uvjetima prijave saznajte ovdje.

Natječaj je otvoren do 23. prosinca 2021. godine.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.