Dnevnik

Dnevnik

Vijesti

Olujno jugo, plima, jaki udari vjetra – Hrvatsku zahvatilo novo nevrijeme - Na današnji dan prije 7 godina oslobođeni hrvatski generali Gotovina i Markač - Diljem Hrvatske večeras se održava Noć kazališta -Za Hrvatsku nogometnu vrstu večeras je biti ili ne biti - Vatreni protiv Slovačke

Posljednja emisija: Subota, 16.11.2019 15:00

Grintalica

Grintalica

Društvo, život, kontakt

I ovoga petka očekujemo vaša nova grintanja, imate dovoljno vremena javiti se na 314 315. Čujemo se uskoro!

Posljednja emisija: Petak, 15.11.2019 10:15

Kulturoskop

Kulturoskop

Kultura, umjetnost

U novom Kulturoskopu Maja Milin donosi razgovor s autorima knjige "Putom sunca – Crveni bojovnici iz Horezma", Radom Žicom Mikulinom i pukovnikom OSRH Leonardom Eleršekom. Od redatelja Dražena Ferenčine i glumice KLZ Tamare Šoletić doznajte više o novoj premijeri Kazališta lutaka Zadar "Vlak u snijegu", autora Mate Lovraka. Predsjednica udruge Zapis, Iva Pejković najavljuje gostovanje književnice Korane Serdarević u Zadru. Sanja Petrovski najavljuje radionice suvremenih plesnih tehnika koje će u Zadru voditi Marin Lemić, zadarski plesač i pedagog s međunarodnom reputacijom. Doznajte što će se naći na repertoaru HNK Zadar u 11. po redu Noći kazališta. Redatelj Vinko Radovčić govori o nominaciji za Nagradu hrvatskog glumišta.

Posljednja emisija: Četvrtak, 14.11.2019 16:15

Rollercoaster

Rollercoaster

Glazba, zabava

Današnju emisiju ispuniti ćemo s grupom ABBA, Kennyem Rogersom, skupinom Dire Straits i CW McCallom. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

Posljednja emisija: Petak, 15.11.2019 13:20

Sport info

Sport info

Sport

Posljednja emisija: Petak, 15.11.2019 14:45

Treća dimenzija

Treća dimenzija

Kultura, zabava, film

U današnjim filmskim novostima najavljujemo film Dopunska nastava, prisjećamo se glumca Martina Sagnera, a dotaknut ćemo se i još jedne nagrade filmu Dnevnik Diane Budisavljević. U kino premijeri donosimo novo poglavlje horor majstora Stephena Kinga – film Doktor Sleep. U DVD premijeri podsjećamo na prekrasnu priču o prijateljstvu vikinga i zmajeva. Tu je i stanje na američkim kino blagajnama i filmska glazba.

Posljednja emisija: Subota, 16.11.2019 17:00

U objektivu

U objektivu

Kultura, obrazovanje, gospodarstvo, turizam, društvo, život, obitelj, umjetnost, mozaik, agronomija, znanost, tehnologija

Današnja emisija posvećena je iznajmljivačima u turizmu.Veliki broj malih iznajmljivača odazvao se na dvodnevu edukaciju koje je u Zadru organizirala Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj. Trenutačno u Hrvatskoj ima između 110 i 115 tisuća registriranih malih iznajmljivača. Ocjena je stručnjaka da većina koja se bavi ovim poslom nudi kvalitetnu ponudu svojim gostima. Poduka, privukla je iskusne iznajmljivače i to ponajprije zbog upoznavanja s izmjenama Pravilnika o smještaju, a oni koji tek kreću u ovu granu turizma saznali su o vođenju obiteljskog smještaja - kako biti uspješan na pojedinom portalu, društvenim mrežama, a predočena im je i analiza isplativosti iznajmljivanja.

Posljednja emisija: Petak, 15.11.2019 12:15

Urbofon

Urbofon

Glazba, kultura, zabava

U novom Urbofonu Maja Milin donosi razgovor s Goranom Živkovićem - Žikom, frontmenom koprivničkog punk benda Overflow. Doznat ćemo što nam novog pripremaju nakon šest godina studijske pauze, te čuti što je novog u taboru tročlanog benda Punčke, nakon što su u ljeto ove godine najavile raspad benda.

Posljednja emisija: Petak, 15.11.2019 19:05

Vijesti Radio Zadra 10 h

Vijesti Radio Zadra 10 h

Vijesti, život

Posljednja emisija: Nedjelja, 17.11.2019 10:00