CRO TOP

CRO TOP

Glazba, zabava

Dva nova ulaza ovog tjedna - pod projektom "Rakete", svestrana glazbenica, umjetnica i glumica Ivana Starčević izdala je pjesmu "Zvijezda" u suradnji s gitaristom Vladimirom Mirčetom, a mlada Stefany svoj treći samostalni singl. Emisiju uređuje i vodi: Iva Rogić

Posljednja emisija: Utorak, 24.11.2020 20:05

Dnevnik Radio Zadra

Dnevnik Radio Zadra

Vijesti

Danas u Zadru najviše zaraženih od početka epidemije u ožujku - 195 je pozitivnih; U našoj zemlji novozaraženih ispod 4 tisuće, preminulo 55 osoba: Od danas do 21. prosinca na snazi nove mjere :Kako će sutra svećenici odrediti tko smije , a tko ne na misu? Hrvatski košarkaši nadomak plasmanu na Europsko prvenstvo ; Sutra oblačno i burno

Posljednja emisija: Subota, 28.11.2020 15:00

Grintalica

Grintalica

Društvo, život, kontakt

Nama su sva vaša grintanja važna, pa se trudimo pronaći odgovore na razna pitanja, a zaista su šarena. Zato zovite i ovoga petka. Tu smo za vas.

Posljednja emisija: Petak, 20.11.2020 10:15

Kulturoskop

Kulturoskop

Kultura, umjetnost

U novom izdanju Kulturoskopa Maja Milin donosi razgovor s Franom Herendom, zadarskim piscem koji je ovih dana predstavio svoj novi roman "Sedam", svojevrsni nastavak hit romana "Soba 909". Ravnatelj Državnog arhiva u Zadru Ante Gverić govori o digitaiziranim pergamenama iz samostana sv. Krševana koje su u povodu Dana grada objavljene online na stranicama arhiva. Od više kustosice Muzeja antičkog stakla u Zadru Anamarije Eterović Borzić doznajte više o izložbi "Alea iacta est" koja je postavljena u Muzeju antičkog stakla. Predsjednik likovne udruge "Art Forum Zadar" Boris Žuža govori o 25 godina rada udruge i 14. izložbi "Interkulturalna art promocija Zadar 2020. Ljepota različitosti".

Posljednja emisija: Četvrtak, 26.11.2020 16:15

Rollercoaster

Rollercoaster

Glazba, zabava

U zadnjem danu mjeseca studenog sviramo Vam Sly And The Family Stone, Happy Mondays, Joeya Ramonea i Terrya Reida. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

Posljednja emisija: Ponedjeljak, 30.11.2020 13:20

Treća dimenzija

Treća dimenzija

Kultura, zabava, film

U ovoj emisiji u filmskim novostima donosimo najave novih domaćih filmova i rezultate domaćih festivala. Podsjećamo i na velikana Mustafu Nadarevića. U kino premijeri donosimo horor Freaky. U DVD premijeri podsjećamo na Ljepoticu i zvijer. Tu je i stanje na američkim kino blagajnama i filmska glazba.

Posljednja emisija: Subota, 28.11.2020 17:00

U objektivu

U objektivu

Kultura, obrazovanje, gospodarstvo, turizam, društvo, život, obitelj, umjetnost, mozaik, agronomija, znanost, tehnologija

Jučer je otvorena uređena šetnica na zadarskom bedemu. Projekt vrijedan 24 milijuna kuna i financiran europskim novcem, omogućit će novi koncept prezentacije kulture, posebice urbanog života i doživljaja grada Zadra. Ovih dana završava ovogodišnja arheološka kampanja na Nadinskoj gradini kraj Benkovca.

Posljednja emisija: Srijeda, 25.11.2020 12:15

Urbofon

Urbofon

Glazba, kultura, zabava

U novom izdanju Urbofona Maja Milin donosi razgovor s Kornelom Šeperom iz zagrebačkog benda Šumski koji za slušatelje Urbofona otkriva brojne zanimljivosti iz 30 godina duge karijere benda. Irena Žilić s nama je podijelila dojmove nakon što je Morcheeba objavila kako će obraditi njenu pjesmu "The Moon". Slušamo novi singl Je Veux "Lovable" i Lovely Quinces čija se pjesma "Tide" našla u kampanji za borbu protiv depresije.

Posljednja emisija: Petak, 27.11.2020 19:05

Vijesti Radio Zadra 20 h

Vijesti Radio Zadra 20 h

Vijesti, život

Posljednja emisija: Ponedjeljak, 30.11.2020 20:00