Dnevnik Radio Zadra

Dnevnik Radio Zadra

Vijesti

Svečanim otvorenjem u Tokiju počele 32. Olimpijske igre - „Delta ljeto" - Stožer objavio nove, strože mjere za čitavu obalu - Drugo turističko odredište u Hrvatskoj: Vir ostvario gotovo pola milijuna noćenja - More na zadarskim plažama izvrsne kakvoće

Posljednja emisija: Petak, 23.07.2021 15:00

Kulturoskop

Kulturoskop

Kultura, umjetnost

U novom izdanju Kulturoskopa Maja Milin donosi razgovor s Petrom Ušalj, bodypaint umjetnicom iz Sali koja uz fotografa Aleksandra Bonačića i glumca Alaina Marina potpisuje koncept nove izložbe fotografija "Preispitivanje sna" otvorene u Ušaljevom magazinu u Salima. Doznajte više o ovoj zanimljivoj umjetnici, njenim radovima, odrastanju na otoku u inspirativnoj sredini i novoj izložbi koja ostaje otvorena do 8. kolovoza.

Posljednja emisija: Četvrtak, 22.07.2021 16:15

Morske ćakule

Morske ćakule

Život

Suvremeni ribolov nezamisliv je bez upotrebe ribolovnog štapa. Iako se u prilog ribolovu iz ruke neprestano ističe neposredni kontakt s lovinom, prednosti štapa u odnosu na takav tradicionalni način su nebrojene. Poslušajte i saznajte kakvi ribolovni štapovi postoje, što znače oznake na njima. Iako, općenito, izbor štapa ponajprije zavisi od odabrane ciljane lovine i tehnike, tu je još niz detalja koji govore o tome koji štap odabrati da bi bili uspješan ribolovac.

Posljednja emisija: Petak, 23.07.2021 11:15

Rollercoaster

Rollercoaster

Glazba, zabava

Ljetne radosti začinite s kantautorom Barryem Manilovom, synth-pop duom Yazoo, južnjačkim country rock bendom Ozark Mountain Daredevils i pjevačem, skladateljem i gitaristom Tonyem Joeom Whiteom. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

Posljednja emisija: Petak, 23.07.2021 13:20

Urbofon

Urbofon

Glazba, kultura, zabava

U posljednjem Urbofonu prije ljetne stanke, Maja Milin donosi razgovor s Matejem Nakićem, frontmenom šibenskog BluVinila koji je nakon velikog uspjeha pjesme "Apaši" s istoimenog albuma prvijenca ovo ljeto krenuo s koncertnom promocijom ali i radom na novom albumu. Premijerno slušamo novi singl riječkih Turista, obradu EKV-a "Kakav radostan dan", a tu su i noviteti s domaće nezavisne glazbene scene.

Posljednja emisija: Petak, 25.06.2021 19:05

Vijesti Radio Zadra 17 h

Vijesti Radio Zadra 17 h

Vijesti, život

Posljednja emisija: Petak, 23.07.2021 17:00