CRO TOP

CRO TOP

Glazba, zabava

Najveći skok ovog tjedna doživio je novi singl Antonele Doko. Svemir je predstavio novi singl s aktualnog studijskog albuma. Rekordni 12. tjedan zaredom Bang Bangovci ostvarili su svoje mjesto na top listi. Više u emisiji CRO TOP 20 koju uređuje i vodi Iva Rogić.

Posljednja emisija: Utorak, 03.12.2019 20:05

Dnevnik

Dnevnik

Vijesti

Oporba skupila potpise za opoziv ministrice Divjak. Tvrde: odgovorna je za štrajk prosvjetara. U vojnoj bazi u Zemuniku obilježen Dan središta za obuku Hrvatskog ratnog zrakoplovstva „Rudolf Perešin", novo vodstvo odgovorilo i jesu li nakon afere Municija poboljšane sigurnosne mjere u bazi. Gradnja Centra za mlade konačno može početi, danas potpisan ugovor s izvođačem radova .Blagdan je sv. Nikole - Učenici i nastavnici Pomorske škole prisjetili se pomoraca .

Posljednja emisija: Petak, 06.12.2019 15:00

Grintalica

Grintalica

Društvo, život, kontakt

Ovoga petka u "Grintalici" na vaša pitanja odgovara pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap.

Posljednja emisija: Petak, 06.12.2019 10:15

Kulturoskop

Kulturoskop

Kultura, umjetnost

U novom izdanju Kulturoskopa Maja Milin donosi razgovor s Matijom Dedićem, uoči koncerta u sklopu ciklusa Bersa u Kneževoj palači. Andrej Fric, predsjednik Centra nezavisne kulture Zadra najavljuje program u Kino Zoni u prosincu. Govorimo o seriji McMafia koja je osvojila nagradu Emmy, a snimana je na teritoriju Hrvatske. Doznajte više o izložbi fotografija Marina Marasa u ZadArt galeriji te o radionici uspavanki pod vodstvom Marte Kolega.

Posljednja emisija: Četvrtak, 05.12.2019 16:15

Rollercoaster

Rollercoaster

Glazba, zabava

Prisjetite se nekad najvećih hitova uz Gerry and The Pacemakers, Roya Orbisona, Keitha Westa i The Buzzcocks. Pratite nas i na http://radio.hrt.hr/radio-zadar/stream/ ili na našim frekvencijama 101,8, 103 i 105,9 FM.

Posljednja emisija: Petak, 06.12.2019 13:20

Treća dimenzija

Treća dimenzija

Kultura, zabava, film

U današnjim filmskim novostima o nagradama producentici Ankici Jurić Tilić, hrvatskoj manjinskoj koprodukciji Bog postoji, njeno ime je Petrunija, i animiranom kratkometražnom filmu Udahnut život. U kino premijeri predstavljamo nastavak Snježnog kraljevstva. U DVD premijeri podsjećamo na Izgubljeni grad Z. Tu je i stanje na kino blagajnama i filmska glazba.

Posljednja emisija: Subota, 30.11.2019 17:00

U objektivu

U objektivu

Kultura, obrazovanje, gospodarstvo, turizam, društvo, život, obitelj, umjetnost, mozaik, agronomija, znanost, tehnologija

Ovaj tjedan u Zadru je obilježen Međunarodni je dan osoba s invaliditetom. Cilj je poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom, ublažavanje posljedica socijalne isključenosti i senzibiliranje javnost na nazočnost osoba s invaliditetom u zajednici i upozoriti na probleme s kojima se oni svakodnevno susreću. Međunarodni dan osoba s invaliditetom je i prilika za poticanje suradnje između postojećih udruženja osoba s invaliditetom. Svoj dan Udruga tjelesnih invalida Zadarske županije tradicionalno je obilježila u Arsenalu, a na susretu su bili predstavnicima Grada Zadra i Zadarske županije.

Posljednja emisija: Petak, 06.12.2019 12:15

Urbofon

Urbofon

Glazba, kultura, zabava

U novom Urbofonu Maja Milin donosi razgovor s Tomislavom Malagurskim, jednim od dvojice osnivača novog glazbenog projekta "Journey Brothers" čiju glazbu preslušavamo u emisiji. Za Urbofon govore i Domagoj Šimek iz benda She Loves Pablo, Kandžija, Remi i Lucija Sever iz benda Seven Mouldy Figs.

Posljednja emisija: Petak, 06.12.2019 19:05

Vijesti Radio Zadra 12 h

Vijesti Radio Zadra 12 h

Vijesti, život

Posljednja emisija: Subota, 07.12.2019 12:00