Hrvatski radio

Radio Zadar

16. Memorijalni kadetski taekwondo turnir „Senjski vitezovi 2015“

18.06.2015.

10:24

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kadeti Taekwondo kluba Zadar uspješno su završili proljetni dio sezone. Nastupili su 13. lipnja na tradicionalnom kadetskom taekwondo turniru „Senjski vitezovi“ u Senju u konkurenciji 200 kadeta iz 19 klubova iz Hrvatske i Slovenije .Kadeti su raspoređeni u dvije jakosne skupine , slabija A-do plavog pojasa i jača B-crveni pojas i više. Dvanaestero mlađih kadeta i kadeta TK Zadra osvojili su ukupno devet medalja (pet srebrnih i četiri brončane).

MLAĐI KADETI (9-11 god):

Najlakši član ekipe Zadra KARLO USKOK – 27 kg osvojio je DRUGO MJESTO I SREBRNU MEDALJU, FRANE PAVIĆ    -36 kg izgubio u borbi za medalju. NORA MILOLOVIĆ – 43 kg osvojila TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU, ANI MATIJAŠEVIĆ i PAOLA TOMRECAJ  – 30 kg izgubile su u prvom kolu.

KADETI A(12-14 god):

Kadetkinja STELA VOZILA – 37 kg je osvojila DRUGO MJESTO i SREBRNU MEDALJU,BRUNA SLADOVIĆ – 47 kg isto DRUGO MJESTO i SREBRNU MEDALJU, dok je TONIA PERA – 51 kg osvojila TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU.

KADETI B (12-140god)

U jačoj kadetskoj skupini ARIANA OREČ – 41 kg osvojila je DRUGO MJESTO i SREBRNU MEDALJU, LUKA MARASOVIĆ – 41 kg isto DRUGO MJESTO i SREBRNU MEDALJU, TEUTA USKOK – 47 kg osvojila je TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU i LEO SIKIRIĆ – 53 kg TREĆE MJESTO i BRONČANU MEDALJU.

Ovim natjecanjem najmlađi natjecatelji TK Zadar uspješno su završili proljetni dio sezone,a četvero članova kluba (Teuta Uskok, Leo Sikirić, Lucija Ivančević za 1.POOM i Lucian Jerak za 3. DAN) u nedjelju 20. lipnja idu u Zagreb na ispit za crni pojas, koji organizira Hrvatski taekwondo savez.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.