Hrvatski radio

Radio Zadar

6. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević, započinje 16. kolovoza

12.08.2022.

15:35

Autor: Radio Zadar

Plakat turnira

Plakat turnira

Foto: - / -

Jedan od najvećih malonogometnih turnira u Hrvatskoj, 6. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević, započinje 16. kolovoza! Najposjećeniji turnir igra se na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik, a sve posjetitelje i ove godine očekuje vrhunski nogomet, ali i zabava.


Prijave za turnir traju do 14. kolovoza u 20 sati kada će biti izvlačenje parova u Caffe bar-u E.T.!

Kreće malonogometni spektakl, 6. Memorijalno humanitarni turnir Antonio Jurjević  u spomen na rano preminulog nogometaša. Očekuje nas dva tjedna malog nogometa , vrhunska igra i još bolju atmosfera. 

Ove godine, kao i proteklih, potrudit ćemose da na vas prenesemo našu dobru energiju te da se na ŠC Višnjik osjećate kao kod kuće-istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević koji su kroz pet dosadašnjih turnira i kroz brojne aktivnosti koje su tijekom godina radili, potrebitoj djeci donirali preko 600 tisuća kuna!


Najveći turnir u Zadarskoj županiji igra se u tri kategorije: seniori, veterani i djeca. Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsalpravila), dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1984. godište ilistariji, igrati u sustavu 5+1.-


Molimo ekipe da se pridržavaju rasporeda odigravanja utakmica jer zbog velikog broja prijavljenih jednostavno nije moguće svima udovoljiti na zahtjev, ističu organizatori iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević još jedanput moleći sve sudionike za poštenu igru i sportsko ponašanje. 


Ističu i kako će svako nesportsko ponašanje odmah biti kažnjeno na najstroži mogući način,diskvalifikacijom ekipa iz daljnjeg dijela natjecanja. Turnir će i ove godine biti humanitaran, a članovi HUAJ nam govore kako će o detaljima humanitarne akcije koju organiziraju uskoro obavijestiti javnost.


 Sve donacije koje je dosada napravila Humanitarnaudruga Antonio Jurjević mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici udruge gdje redovito izvještavamo javnost kome smo i na koji način pomogli, istaknuli su članovi Humanitarne udruge Antonio Jurjević zahvaljujući svim djelatnicima ŠC Višnjik na izvrsnoj suradnji dosadašnjih godina.

Prijave za 6. memorijalno-humanitarniturnir traju do 14. kolovoza u 20 sati kada će biti izvlačenje parova u Caffe bar-u E.T.!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Sport info

Ponedjeljkom od 10.05 - 11,00 u programu Radio Zadra donosimo pregled sportskih događaja iz Zadra. .

Poslušajte u Slušaonici