Hrvatski radio

Radio Zadar

A. Nazor: Momčad je spremna, trebalo ju je samo psihološki podignuti

27.10.2018.

09:37

Autor: Željko Kapelari

A. Nazor: Momčad je spremna, trebalo ju je samo psihološki podignuti

A. Nazor: Momčad je spremna, trebalo ju je samo psihološki podignuti

Foto: - / -

Slavlje košarkaša Zadra nakon četrnaest godina u Beogradu protiv Partizana u jednoj grandioznoj utakmici momčadi s Višnjika sigurno će se još dugo prepričavati. Bravo Zadre i sretno u ponedjeljak protiv Cibone.

Na tiskovnoj konferenciji poslije utakmice trener Zadra, Ante Nazor rekao je.

“Igrači su iznijeli pobjedu. Odlično smo se pripremili za utakmicu i stoga čestitke stručnom stožeru jer ja sam momčad tek preuzeo. Ova momčad je spremna, a samo je trebalo pronaći motivaciju i kemiju, tako da je ova pobjeda najbolje što se moglo dogoditi da se igrači psihološki dignu. Zadar nije dobio Partizana u gostima još od 2004. godine što je jako dug period i zato mi je drago što je moja momčad odigrala baš dalmatinski. Ali pohvalit ću i ovaj predivan košarkaški ambijent u Beogradu. Zaista smo uživali.”

Lijepe riječe rekao je Nazor i o svom prethodniku Alešu Pipanu.

“Moram pohvaliti svog prethodnika Aleša Pipana jer ova je momčad zaista spremna. Nedostajala je samo motivacija i kemija da sve krene u željenom smjeru.”


Po povratku iz Beograda igrače Zadra dočekali su navijači kako bi čestitali i proslavili pobjedu nad velikim rivalom u gostima.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.