Hrvatski radio

Radio Zadar

A. Verunica: Samo me zlato zanima

20.03.2015.

15:37

Autor: Željko Kapelari

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Subota donosi novi izazov za zadarskog borca Antu Verunicu koji će u Slunju nastupiti na prvenstvu Hrvatske u kickboxingu, disciplina K-1.

Verunica iza sebe ima već nekoliko naslova državnog prvaka kako u low kicku tako i u K-1. Međutim, i ovog puta želi otići do samog kraja, uzeti zlatnu medalju i onda na SP-u koje će biti u Beogradu pokušati osvojiti i titulu svjetskog prvaka.

„Moje ambicije su uvijek visoke. Stvarno sam se dobro pripremao za ovo prvenstvo i samo mi je jedan cilj, zlatna medalja. Kondicijsku pripremu odradio sam s Damirom Šalinom dok sam ruke i noge radio s Nikom Marketinom. Veselim se novom izazovu i jasno nadam se svojim dobrim borbama“.

Konkurencija u njegovoj teškoj kategoriji uvijek je jaka. Puno je tu boraca koji iza sebe imaju vrijednih ostvarenja. Neće biti lak put do zlata.

„Daleko od toga, dobro znam koliko ću truda i znoja morati uložiti da bi ja bio na kraju taj koji će osvojiti zlato. Tu su Čikotić, Cvitan, Milanović, sve odlični borci koji sigurno imaju slične želje kao i ja. Na meni je da ih spriječim u tome i sve ću učiniti da tako i bude“. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.